KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 11-04-2023 12:41   Güncelleme : 11-04-2023 14:13

Amasra Kültür ve Turizm Derneği EMITT 2023’e katılıyor

Amasra Kültür ve Turizm Derneği bu yıl 26’ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılacak.

Amasra Kültür ve Turizm Derneği EMITT 2023’e katılıyor

    Dünyanın en büyük beş fuarından biri olan EMITT, 12-15 Nisan’da TÜYAP İstanbul’da gerçekleşecek. Daha önce 8-11 Şubat’ta yapılacağı duyurulan uluslararası fuar, Türkiye’de yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelenmişti.

    Bu yıl da fuar hazırlıklarını tamamlayan Amasra Kültür ve Turizm Derneği, tüm katılımcılara, profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilere EMITT’te, Amasra ilçesinin doğal, tarihi, kültürel ve turizm değerlerini tanıtacak.

    Amasra Kültür ve Turizm Derneği başkanı Hüseyin Boran konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ Amasra Kültür ve Turizm Derneği olarak ilçemizin tarihi kültürel değerleri ile turizm işletmelerimi tanıtmak 2023 yılı turizm sezonu öncesi turizm profesyonelleri ile ilçemize yapılacak turizm satışlarını planlamak için Emitt turizm fuarına Bartın Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonluğunda Bartın Valiliği standı ile katılıyoruz. ilimizin turizm değerlerini ve yöresel ürünlerimi tanıtacağımız standımıza tüm İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizi bekleriz.” İfadelerine yer verdi

AdminAdmin