SPOR
Giriş Tarihi : 25-12-2022 18:22   Güncelleme : 31-01-2023 21:13

3-3... Güler misin, ağlar mısın?

1 puan kazandık, 2 puan kaybettik!

3-3... Güler misin, ağlar mısın?

    Bartınspor zayıf rakibi Kavaklıderespor karşısında öldü öldü dirildi. 3-3 biten maçta bir puanı ancak son saniyelerde kurtarabilen kırmızı siyahlılar zirveyi ele geçirecek iradeyi ortaya koyamadı.

Haber; Arif Üçler

 Şampiyonluğa oynayan bir takım hüviyetinden çok uzaklarda bir görüntü veren Bartınspor kendi sahasında 3-0 geriye düştüğü maçta bir puanı zor kurtardı. Saha ve seyirci avantajına rağmen rakibini yenecek bir futbol ortaya koyamayan kırmızı siyahlılar, bir puanı uzatmaların son anlarında 90+7’de bulduğu golle kurtardı.

Neden farklı geriye düştük

 Geçen hafta Karabük’ten şansının da yaver gitmesiyle üç puan getiren Bartınspor’un kendi sahasında ligin zayıf ekiplerinden Ankara Kavaklıderespor ile yaptığı maçta 3-0’dan 3-3 yapmasına sevinmek mi gerekir, yoksa kaybedilen 2 puana üzülmek mi lazım? Bartınspor bu sorunun cevabını bulamazsa şampiyon olamaz.

Ligin ilk yarısını 5. sırada kapattık

 Maçın ilk devresinde varlık gösteremeyen, ikinci devre biraz toparlanmış gözüken kırmızı siyahlılar, puan cetvelinde sonlarda olan rakibinin 3-0’ın üzerine yatıp geriye yaslanmasını fırsat bilerek atak üstüne atak yaptı. Üç puan için çıktığı maçtan ancak bir puan çıkarabilen Bartınspor ilk devreyi 23 puanla 5. sırada tamamladı.

7 takım şampiyonluk potasında

 Ligde ilk yarının son maçında alınan sonuçlar zirveyi daha da karıştırdı. 25 puana yükselen Kozlu Belediyespor ile 23 puana ulaşan Ereğli Belediyespor 2. ve 4. sıralara yerleşerek temsilcimizin üzerine çıktı ve Zonguldak ekipleri yarışta “biz de varız” dedi. Kastamonu Özel İdarespor’un 25 puanla ve averajla lider olduğu grupta ikinci sıradaki Kozlu Belediyespor’u 24 puanlı Karabük İdmanyurdu 3. sıradan takip ediyor. 4. sıradaki 23 puanlı Karadeniz Ereğli’yi aynı puanla Bartınspor takip ediyor.

Maçı Emniyet Müdürü de izledi

 Çilimli Belediye 22, Polatlı Belediye’de 22 puanla şampiyonluk potasında olan takımlar. 7 takımın zirveye ortak olması şampiyonluk yarışının ikinci devre çok çetin geçeceğini gösteriyor. Bartın İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz’ın da izlediği maçta taraftarlar hakemin Bartınspor aleyhine verdiği kararlara rağmen taşkınlık yapmadı. Maçı Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve eski milletvekili Asım Kulak da izledi. Maç yağmur altında çamur deryasında dönen stadyumda futbola elverişsiz bir ortamda oynandı.

AdminAdmin