Bartın Haber Sitesi - BartınPostası
Bartın Haber Sitesi - BartınPostası
KÜLTÜR - SANAT

28. Bartın Kitap Fuarı Görkemli Törenle Açıldı!

Kitapla Aydınlığa!

28. Bartın Kitap Fuarı Görkemli Törenle Açıldı!
Paylaş:

    Bartın’da 28. Kitap Fuarı Kapılarını Açtı!

    Bartın Belediyesi’nin 150. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve bu yıl 28’incisi gerçekleştirilen Kitap Fuarı, Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen açılış töreniyle kitapseverlere kapılarını açtı. 1997 yılında ilki gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen fuar, bu yıl da söyleşiler, imza günleri ve birbirinden değerli yazarlarıyla Bartınlı okurları ağırlayacak.

    Bartın Belediyesi 28. Kitap Fuarı’nın açılış törenine Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Serhat Sır, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Baykal, İl Emniyet Müdürü Bülent Gürcan, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Onur Aldatmaz, Bartın Baro Başkanı Nail Öztürk, belediye ve il genel meclisi üyeleri, il protokolü, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış Konuşmalarının Ardından Fuar Gezildi

    Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya ve Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan'ın açılış konuşmalarını gerçekleştirdiği program, kurdele kesimi ve fuar alanının gezilmesiyle devam etti.

    Açılışın ardından yayınevi stantlarını ziyaret eden protokol üyeleri, yazarlar ve yayınevi temsilcileriyle bir araya gelerek kitapları inceledi. Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, farklı türlerde binlerce kitap okuyucularla buluştu.

Birbirinden Değerli İsimler Bartınlı Okurlarla Buluşacak

    Bu yılki fuar kapsamında Ahmet Ümit, Prof. Dr. Üstün Dökmen, Mustafa Balbay, Cem Gürdeniz, Işıl Işık, Emre Gürlek ve Miraç Çağrı Aktaş başta olmak üzere çok sayıda yazar, akademisyen ve gazeteci Bartınlı okurlarla buluşacak. Söyleşiler ve imza günleriyle zenginleşecek programda kitapseverler, sevdikleri yazarlarla tanışma ve kitaplarını imzalatma fırsatı bulacak.

8 Kasım’a Kadar Ziyaret Edilebilecek

    Kültür ve edebiyatın buluşma noktası olan Bartın Belediyesi 28. Kitap Fuarı, 8 Kasım 2026 Pazar gününe kadar her gün 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

    Bartın Belediyesi, kitapların açtığı yeni dünyaları birlikte keşfetmek, yazarlarla buluşmak ve kültür dolu günler geçirmek isteyen tüm vatandaşları 28. Kitap Fuarı’na davet etti.

Bu haber Bartın Haber Sitesi - BartınPostası tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.