Bartın Haber Sitesi - BartınPostası
Bartın Haber Sitesi - BartınPostası
GENEL

100 milyon değil, 15 milyon!

Kenan Dursun'un açıklamalarına cevap verdi.

100 milyon değil, 15 milyon!
Paylaş:

    Müdür Dursun Müdürlüğümüzün 2026 yılı bütçesi 15 milyon TL olarak belirlenmiştir.

      Bartın Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Şükrü Dursun Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda. Kenan Dursun'un açıklamalarına cevap verdi.

     Müdür Dursun yaptığı açıklamada; “Bartın Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 2026 yılı bütçesi 15 milyon TL olarak belirlenmiştir.

     Bu bütçe; Bartın halkına yönelik kültürel, sanatsal ve sosyal hizmetlerin sürdürülebilir, nitelikli ve erişilebilir bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla planlanmıştır.

     Belirlenen bütçe kapsamında; Festival, konser ve kültürel etkinlikler, Millî bayram kutlamaları ve anma programları, Sosyal hizmet yardımları, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik destekler, Müdürlüğümüzün bağlı birimlerinin yıl boyunca yürüttüğü eğitim, atölye, kurs ve toplumsal destek faaliyetleri yer almaktadır” ifadelerine yer verdi

Bu haber Bartın Haber Sitesi - BartınPostası tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GENEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.