SİYASET
Giriş Tarihi : 25-03-2024 13:52   Güncelleme : 25-03-2024 14:16

Yalçınkaya tam gaz!

Yalçınkaya; mahalle mahalle gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Yalçınkaya tam gaz!

    Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızla sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya mahalle mahalle gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

    Yalçınkaya, Gölbucağı parkında mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Büyük bir coşkuyla karşılanan CHP Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya "Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Sizlerin vereceği destek ve katkılarla yeniden Bartın Belediye Başkanı seçildiğimde 'Nerede Kalmıştık' diyerek sevdamız Bartın'a en güzel hizmetleri kazandıracağız.

    Sizler bana her zaman inandınız ve bana sahip çıktınız. Benim çalışkanlığımı, dürüstlüğümü en iyi bilen sizlersiniz.31 Martta da yine Bartın'nın Rızasına sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum.1 Nisan itibariyle kamu ve toplum yararına halk için kimseyi ötekileştirmeden eşit ve adil bir hizmet anlayışıyla siyasetin nasıl yapılacağını göstereceğiz. Her bir vatandaşımızın yaşamaktan mutluluk duyacağı bir Bartın için var gücümüzle çalışacağız.

    Halkın parasını halk için harcayacağız. Kişisel reklamımız, çıkarlarımız için harcamayacağız. Bizim işimiz gücümüz Bartın olacak. Halkımıza hizmet olacak.

Halk Ekmek Fabrikasını Açacağız

    Dar gelirli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve temel ihtiyaçlara erişimini sağlamak amacıyla, en yeni teknolojiyle üretim yapacak Halk Ekmek fabrikamızı açacağız.İlk aşamada 20 satış noktamızla ekonomik fiyatlarla günlük 10 bin ekmek satışı gerçekleştireceğiz.

Öğrencilerimize 1 Öğün Ücretsiz Yemek Vereceğiz

    Belediye Mutfak Projemizle ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize her gün ücretsiz yemek desteği sunacağız. Her çocuğumuzun sağlıklı beslenebilmesi için çaba göstereceğiz.

Bartınlı Gençlerimize Eğitim Bursu Vereceğiz

    Bartınlı gençlerimize yönelik yürüteceğimiz eğitim desteği programı kapsamında her yıl 250 öğrenciye aylık 1000 TL burs imkanı sunacağız. Üniversite eğitimi için Bartın’dan ayrılan gençlerimizin yanında olacak ve onların eğitim süreçlerine destek olmayı sürdüreceğiz.

2 Adet Kreş ve Gündüz Bakımevini Hayata Geçireceğiz

    Şehrimizde çocuk gelişimine yönelik 2 adet Kreş ve Gündüz Bakımevini hayata geçireceğiz. Bu merkezler 2-6yaş arasındaki çocuklarımıza 12 ay boyunca hizmet verecek.200 öğrenci kapasitesiyle temel eğitim, zeka oyunları, spor etkinlikleri, temel değerler ve yabancı dil eğitimi gibi alanlarda destek sunarak çocuklarımızın sağlıklı, eğitim odaklı ve destekleyici bir ortamda büyümelerine katkı sağlayacak.

    Bartın’ımıza 15 yılda kaybettirdiklerini 5 yılda telafi edeceğiz. Bilgi, birikimim ve tecrübemle sizlerin hak ettiği hizmetleri yerine getireceğime yürekten inanıyorum.31 Martta sizlerin desteğiyle, Bartın için büyük bir değişim başlatacağız.

    Şeffaf ve adil bir belediyecilik anlayışıyla, ortak akılla kentimizi hep birlikte yöneteceğiz. Bartın’ımızı hak ettiği yere taşıyacak, geleceği birlikte inşa edeceğiz." dedi.

AdminAdmin