SİYASET
Giriş Tarihi : 06-05-2023 13:35   Güncelleme : 12-08-2023 01:58

Yalçınkaya; Kurucaşile ve Tekkeönü’nde

Tekkeönü seçim ofisinin açılışını yaptı.

Yalçınkaya; Kurucaşile ve Tekkeönü’nde

Kurucaşile ve Tekkeönü’nde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Yalçınkaya, Kılaçdaroğlu ve partisi CHP’ye destek istedi.

    23-24-25-26'ncı dönem CHP Bartın Milletvekili, 40’ıncı ve 41’ci dönem Bartın Belediye Başkanı M. Rıza Yalçınkaya Kurucaşile ve Tekkeönü’nde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti, Tekkeönü seçim ofisinin açılışını yaptı.

1xbitgiris.org

    Yalçınkaya’nın Kurucaşile ve Tekkeönü ziyaretlerine CHP Kurucaşile İlçe Başkanı Nergiz Kartal, Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, Deva Partisi Bartın İl Başkanı Ali Yıldırım ve Millet İttifakı parti yöneticileri eşlik etti.

    Vatandaşlarla bir araya gelip sohbette bulunan Yalçınkaya, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimlerde Millet ittifakı ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılaçdaroğlu’na ve partisi CHP’ye destek istedi.

    Kurucaşile ve Tekkeönü’nde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Muhammet Rıza Yalçınkaya Facebook Sosyal paylaşım sayfasından yaptığı açıklamasında; “ Kurucaşile ve Tekkeönü’nde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarımızla sohbet ettik.

    Tekkeönü seçim ofisimizin açılışını yaptık. Hemşerilerimizin içten karşılamaları için teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi 

AdminAdmin