YEREL YÖNETİMLER
Giriş Tarihi : 20-04-2023 23:06   Güncelleme : 20-04-2023 23:09

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı mesajı

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Ramazan Bayramı mesajı yayınladı.

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı mesajı

    Huzurla idrak ettiğimiz, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını geride bırakırken gönüllerimizde önemli yer tutan; sevgi, saygı, birlik olma gibi ulvi değerleri paylaşacağımız bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

    Örf ve adetlerimizin en güzel şekilde yaşandığı bayramlar, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, kardeşlik bağlarının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini hoşgörü ve muhabbete bıraktığı günlerdir. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem arz ettiği bu özel günlerde, aile ziyaretleri dışında şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile hasta, yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı da ziyaret etmek manevi duygularımızı güçlendirecek, paylaşmanın huzur ve mutluluğunu bizlere yaşatacaktır.

    Ayrıca bayram nedeniyle, artacak trafik yoğunluğuna karşı seyahate çıkacak vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bayram sevincimize gölge düşürmemek adına trafik kurallarına uymalarını ve daha dikkatli olmalarını bekliyoruz.

    Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, başta şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri ile Bartınlı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Dr. Nurtaç ARSLAN

Bartın Valisi

AdminAdmin