Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, ilde devam eden ve planlanan ulaştırma ile altyapı yatırımlarını görüşmek üzere Ankara’da önemli temaslarda bulundu. Vali Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek Bartın’daki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Bartın’ın Ulaştırma ve Altyapı İhtiyaçları Ele Alındı
Bartın Valiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Vali Dr. Nurtaç Arslan’ın AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret ettiği bildirildi.
Ziyarette Bartın’da ulaştırma ve altyapı hizmetleri alanında devam eden çalışmalar ile ilde ihtiyaç duyulan hizmetler değerlendirildi. Görüşmede, Bartın’ın ulaşım altyapısının güçlendirilmesine yönelik konular üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Vali Arslan’dan Bakan Uraloğlu’na Teşekkür
Ziyaret kapsamında Bartın’da yürütülen projeler ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi paylaşımında bulunan Vali Dr. Nurtaç Arslan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Bartın’a sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.
“Bartın İçin Verimli Bir Görüşme Gerçekleştirdik”
AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bartın Valisi Nurtaç Arslan ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettiklerini belirtti.
Aldatmaz açıklamasında, Bartın’da devam eden ve planlanan ulaştırma ile altyapı yatırımları üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade ederek, Bakan Uraloğlu’na Bartın’a gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverliği için teşekkür etti.
“Bartın İçin Birlikte Çalışmaya Devam”
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bartın Valisi Nurtaç Arslan ve AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’ı bakanlıkta kabul ettiklerini belirtti.
Bakan Uraloğlu açıklamasında, Karadeniz’in eşsiz doğası, köklü tarihi ve çalışkan insanlarıyla her geçen gün daha da güçlenen Bartın için birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.



























