Bartın Haber Sitesi - BartınPostası
Bartın Haber Sitesi - BartınPostası
GENEL

Uygunsuz park sorunu çözüm bekliyor!

Park yasaktır levhası bulunmasına rağmen park ediliyor…

Uygunsuz park sorunu çözüm bekliyor!
Paylaş:

     Bartın’da sürücülerin oto park ücretinden kaçınması yüzünden araçtan geçilmeyen mahalle ve sokaklar trafikte büyük karmaşaya neden oluyor. Özellikle kent merkezine yakın Halatçıyaması mevkii mahalle ve sokaklarda kaldırım kenarlarına yapılan çift taraflı parklar hayati önem taşıyor.

     Vatandaşlar sorunun çözümü için trafik ekiplerinin sürekli denetim ve kontroller yapmasını istiyor. 5 dakikadan fazla durmanın yasak olduğu yerlerle, park yasağı bulunan yerlere de araç çekerek kuralları ihlal eden sürücüler geliş güzel rastgele park ediyor.

Vatandaşlar trafik ekiplerinin sürekli kontrol yapması ve kuralları ihlal eden sürücülere her seferinde cezai müeyyide uygulaması halinde sorunun çözülebileceğini belirttiler.

     Kaldırımın üzerine bile araç park ediliyor. Bu durumda yayalar yolda yürümek zorunda kalıyor. Bu da can güvenliği açısından tehlike yaratıyor. Park yapılması yasaktır levhası bulunmasına rağmen hergün buralara uygunsuz park yapılıyor.”

Bu haber Bartın Haber Sitesi - BartınPostası tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GENEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Akyol: Gündemimizde Kurultay yok!!!

Akışın sonuna geldiniz.