YEREL YÖNETİMLER
Giriş Tarihi : 14-02-2024 21:06   Güncelleme : 27-02-2024 23:31

ULAŞIMI RAHATLATACAK!

Yalçınkaya'dan trafik sorununu çözecek projeler...

ULAŞIMI RAHATLATACAK!

    Bartın'a rahatlık getirecek!

    CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya sadece bilgisi, birikimi, deneyimi, tecrübesi,  donanımı ve halka samimi dokunuşuyla değil projeleriyle de fark yaratıyor.

    Halk ekmek projesiyle bu enflasyonist ortamda büyük sıkıntı yaşayan dar gelirlileri sevindiren Yalçınkaya bir diğer dikkat çekici projesi Cumhuriyet Meydanı ve kapalı pazaryeri düzenlemesi projesinin ardından şimdi de Bartın'ın en önemli sorunlarından biri olan trafik sorununa çözüm getirecek projeler açıkladı.

    Yalçınkaya'nın ilk etapta ortaya koyduğu "hafif raylı sistem, Çatmaca katlı kavşak, katlı otopark ve yaya köprüsü" projelerinden oluşan projeler Bartın'a nefes aldıracak.

    Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya Facebook sosyal paylaşım sayfasından yaptığı açıklamada; “Sevgili Bartınlılar bazı Ulaşım ve Altyapı Projelerimizi sizlerle paylaşmak mutluluk duyuyorum.

HAFİF RAYLI SİSTEM PROJESİ

    Çatmaca ile Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsü arasında planlanan 10 kilometrelik hafif raylı sistem bölgedeki ulaşımı kolaylaştıracaktır. Yeni yapılan devlet hastanesine ulaşım imkânı sağlayacak olup bölge sakinlerinin ve üniversite öğrencilerinin güvenli ve hızlı bir şekilde seyahat etmelerini sağlayacaktır.

ÇATMACA KATLI KAVŞAK PROJESİ

    Çatmaca bölgesinde, Bülent Ecevit Caddesi ile Ankara Yolu aksı üzerinde planlanan Battı-Çıktı (Katlı Kavşak) projesiyle birlikte, trafik akışında önemli bir düzenleme sağlanacak. Bu projenin hayata geçirilmesiyle, özellikle ışıklarda uzun bekleyişler son bulacak ve sağlıklı bir trafik akışı tesis edilerek trafik sıkışıklığı en aza indirilecektir.

KATLI OTOPARK PROJESİ

    İlimizdeki park sorununa çözüm getirmek amacıyla, son teknolojiyle donatılmış, asansörlü ve 250 araç kapasiteli bir otopark projesi hayata geçirilecek. Bu proje ile şehirdeki park sıkıntısını hafifletmeyi hedefliyoruz.

YAYA KÖPRÜSÜ PROJESİ

    Kaynarca ile Yalı arasında planlanan yeni yaya köprüsü ile vatandaşlarımızın şehir merkezine ulaşımını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Bu projeyi hayata geçirirken vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına duyarlı bir yaklaşım benimseyerek, ulaşımın daha erişilebilir ve etkili hale gelmesini sağlayacak adımları atmayı amaçlıyoruz.” dedi

AdminAdmin