SİYASET
Giriş Tarihi : 25-01-2024 17:19   Güncelleme : 24-02-2024 15:48

Sevdamız Bartın'a birlikte değer katacağız!

Yalçınkaya’dan esnaf ziyareti…

Sevdamız Bartın'a birlikte değer katacağız!

Yalçınkaya, seçim çalışmaları kapsamında Karakaş Caddesi, Piryamcılar Caddesi ve Hendekyanı Caddesi'ndeki esnafları ziyaret etti.

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya, seçim çalışmaları kapsamında Karakaş Caddesi, Piryamcılar Caddesi ve Hendekyanı Caddesi'ndeki esnafları ziyaret etti.

deneme bonusu veren siteler

    Yalçınkaya, esnafa işlerinde kolaylık ve hayırlı kazançlar dileyerek, onların sorunlarını dinledi. Aynı zamanda vatandaşlarla da bir araya gelerek yol boyunca sohbet etti.

    Cadde boyunca esnaf ve vatandaşlardan büyük destek alan Yalçınkaya'ya ziyaretinde CHP Bartın İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Merkez İlçe Başkanı Fatma Mazhar, Gençlik Kolları Başkanı Tolga Küçükyılmaz, parti yöneticileri Hatice Karadağ, Öğüt Çakmakcı ve Barış Mergavul eşlik etti.

ESNAF VE VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

    Ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Yalçınkaya, "İş yapmakta zorlanan, siftahsız dükkanını kapatmak zorunda kalan esnafımızın yüzünü güldürmek için var gücümüzle çalışacağız. İnşallah 1 Nisan'dan itibaren hiç vakit kaybetmeden cadde boyunca hareketliliği arttırmak, caddelerimizi cazip hale getirmek için gerekli çalışmaları başlatacağız" dedi.

    Esnaf ve vatandaşlarla el ele vererek sorunlara ortak akılla çözümler üreteceklerini vurgulayan Yalçınkaya, "Bir dokunup bin ah işittiğimiz esnafımızı hak ettiği yönetim anlayışına kavuşturacağız. Sevdamız Bartın'a birlikte değer katacağız" şeklinde konuştu.

AdminAdmin