ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 16-12-2022 13:17   Güncelleme : 26-01-2023 21:01

Pavyon işletmecileri arasında silahlı çatışma

1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pavyon işletmecileri arasında silahlı çatışma

Pavyon işletmecisi ortakları arasında alacak verecek yüzünden meydana gelen silahlı saldırı zanlılarından 1’i kadın 9 kişi adliyeye çıkartıldı.

    Hendekyanı Caddesinde Pavyon işletmecileri ortakları arasında alacak verecek yüzünden meydana gelen silahlı saldırı olayına yönelik Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan tahkikatta 1’i kadın 9 şüpheli zanlı gözaltına alınırken adliyeye çıkartılan şüphelilerden 1’i tutuklandı.

    Emniyetten yapılan açıklamada; “14.12.2022 günü saat:04.00 sıralarında ilimiz Hendekyanı Caddesi üzerinde meydana gelen ateşli silahla yaralama konusu gerçekleşmesi üzerine tahkikata başlanılarak çalışmalara başlanılmıştır.

    Şüphelilerin ve bilgi sahiplerin alınan ifadeleri sonucunda konunun pavyon işletmesinde ortaklar arasında anlaşmazlıklar ve alacak verecek meselelerinden kaynaklandığı anlaşılmıştır.

Konu ile ilgili yapılan çalışmalarda 9 şüpheli şahıs yakalanmıştır.

    Olayı gerçekleştiren şahsın tespitine yönelik çok sayıda güvenlik kamera görüntüleri incelenmiş, ateş eden şahsın güvenlik kamera görüntülerinde İ. K. isimli şahıs olarak kimliği tespit edilmiştir.

    Olayla ilgili M. İ. isimli şahısa ait iki ikamet ve bir araç, N. C'a ait bir ikamet ile İ. Ç'e ait bir araçta arama işlemleri yapılmıştır.

    N. C. isimli şahısın ikametinde yapılan arama işleminde suç aleti olan bir adet tabanca ve bu tabancaya ait toplam 13 adet 7.65 mm çapında fişek elde edilerek inceleme yapılmak üzere el konulmuştur.

    Olayın şüphelileri olan toplam 9 şahıs 15.12.2022 günü mevcutlu olarak adli mercilere çıkarılmıştır.

    Olayın şüphelilerinden N.C. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kalmasına, İ. K. isimli şahsa tutuklanmasına karar verilmiştir.

    Olayın diğer 7 şüphelileri Savcılıkça serbest bırakılmıştır.” denildi

AdminAdmin