ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 28-02-2023 12:28   Güncelleme : 28-03-2023 13:06

O Zanlı Tutuklandı

Kapalı Pazar yerinde çıkan yangının zanlısı M. K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

O Zanlı Tutuklandı

Emniyet: M. K.  isimli şahıs kapalı pazaryerinde bulunan kameralardan tespit edilmiş ve yakalanmıştır.

    Bartın Kapalı Pazar yerinde dün sabah saatlerinde çıkan yangının zanlısı M. K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yangında 4 tezgâh ve Kapalı Pazar yerinin çatısı da zarar görmüştü.

    Bartın İl Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada; “27.02.2023 günü saat 06.15 sıralarında kapalı pazar yerinde bir tezgâhın yandığı ihbarı üzerine ekiplerimizce olay yerine intikal edilmiş, kapalı pazar yeri girişinde bir tezgâhın yandığı görülmesi üzerine çevrede gerekli güvenlik tedbirleri alınarak itfaiye ekipleri beklenmeye başlanılmış, itfaiye ekipleri olay yerine intikal etmiş olup yangın kontrol altına alınmıştır.

    Olayı gerçekleştiren şahsın M. K. (pazar yerindeki tezgâhlarda çalışır) isimli şahıs olduğu kapalı pazaryerinde bulunan kameralardan tespit edilmiş ve yakalanmıştır. 4 tezgâh’ın zarar gördüğü anlaşılmıştır.

     Kapalı pazar yerinde yangına sebebiyet veren ve mevcutlu olarak Cumhuriyet başsavcılığına çıkarılan M. K. isimli şahıs, mahkemeye sevk edilmiş olup mahkemece tutuklanmıştır. Şahıs cezaevine teslim edilmiştir.” İfadelerine yer verildi

AdminAdmin