YEREL YÖNETİMLER
Giriş Tarihi : 16-11-2023 18:23   Güncelleme : 28-11-2023 20:07

“MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURDUK”

Fırıncıoğlu: Araç park yeri gibi alanları belirleyen yol çizgileriyle trafik akışı ve araç park alanlarını düzenli hale getirdik.

“MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURDUK”

    Bartın Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması tamamlanan Kırtepe Mahallesi Neşe Dursun Sokak’ta yol çizgileri çekildi. Trafik ve yaya güvenliğine yönelik yol çizgileri çizilen yollar, güzel bir görünüme kavuştu.

    Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Kırtepe Mahallesi Neşe Dursun Sokak’ta yaptığımız asfaltın üzerine trafik akışını da düzenleyen ve sürücülerin rahat etmesi sağlayan önemli unsurlardan biri olan yol çizgilerini üstyapı çalışmaları kapsamında çizdik.

    Daha modern bir görünüme kavuşturduğumuz bu sokağımızda yaya geçidi, araç park yeri gibi alanları belirleyen yol çizgileriyle trafik akışı ve araç park alanlarını düzenli hale getirdik. Güzel bir görünüme kavuşturduk” dedi.

58 METRELİK PERDE DUVAR ÇALIŞMASI YAPILIYOR

    Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Aladağ Mahallesi 531.Sokak yolunda kaldırım düzenleme çalışması öncesinde 58 metrelik perde duvar çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar tamamlandığında kaldırım yeniden düzenlenecek. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından kent merkezinde ihtiyaç duyulan noktalarda sıcak asfalta yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyoruz. Aladağ Mahallesi 531.Sokak yolu da bu noktalardan bir tanesi. Sıcak asfalt çalışmasının akabinde kaldırım tamirine başladık.  Daha güvenli hale getirebilmek için 58 metrelik perde duvar çalışması yapıyoruz. Çalışmaların tamamlanmasının ardından kaldırımı yeniden düzenleyeceğiz. Görev alan personelimize kolaylık diliyorum” dedi.

YENİ YERLEŞİM YERLERİNİN YOL İHTİYACI KARŞILANIYOR

    Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kemerköprü Mahallesi‘nde yeni yerleşim alanlarının yol ihtiyacını karşılamak üzere yol açma çalışması gerçekleştiriliyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamak istiyoruz.

    Bu kapsamda da hasar gören yollarımızda bakım onarım çalışmaları, yeni düzenlemeler gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra yeni yerleşim alanlarının oluştuğu bölgelerde de imar yollarını ulaşıma kazandırıyoruz. Bu kapsamda da Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Kemerköprü Mahallesi‘nde yeni yerleşim alanlarının ulaşım ihtiyacını karşılamak çalışma yapıyoruz. Görev alan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin