SİYASET
Giriş Tarihi : 23-05-2023 22:03   Güncelleme : 12-08-2023 02:34

Meydanı boş bırakmıyor

Yalçınkaya’dan durmak yok, çalışmaya devam.

Meydanı boş bırakmıyor

Yine köy köy, belde belde, sokak sokak gezerek Kılıçdaroğlu’na destek istiyor, 2. Turdan umutlu olduğunu söylüyor.

    14 Mayıs’ta yapılan seçimler öncesi köyleri de gezerek Bartın’ın her yerinde seçim çalışması yapan, partisi CHP’ye ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek isteyen 23-24-25-26'ıncı dönem CHP Bartın Milletvekili, 40’ıncı ve 41’inci dönem Bartın Belediye Başkanı M. Rıza Yalçınkaya 28 Mayısta yapılacak 2. Tur için görev başında. İlk turda rakibe yüksek oy çıkan bölgelerden başlayarak Bartın’ı karış karış gezen ve Kılıçdaroğlu’na bir kez daha destek isteyen Yalçınkaya dün Kozcağız beldesindeydi

tarafbetgiris.info

BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ DİYOR

    Oy potansiyeli yüksek olan beldede vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Yalçınkaya kahve toplantılarında bu seçimin önemini ve Cumhurbaşkanının neden Kılıçdaroğlu olması gerektiğini anlatıyor. 28 Mayıs Pazar gününe kadar çalışmalarını sürdüreceğini belirten Yalçınkaya Bartın’da da esnaf ziyaretleri yapıyor.

Yalçınkaya bir kafede bir araya geldiği Rusya’da çalışan ve 2015 yılında CHP’den Bartın Milletvekili Aday Adayı olan Kubilay Çak ve gazeteci Arif Üçler ile sohbet ederek seçim değerlendirmesi yaptı. Her şeyin güzel olacağına inandığını söyleyen Yalçınkaya kendisine gösterilen ilginin sandıkta daha fazla oya dönüşerek Kılıçdaroğlu’nun kazanmasına Bartın’ın önemli bir katkı vermesini beklediğini söylüyor.

AdminAdmin