SİYASET
Giriş Tarihi : 14-11-2022 21:38   Güncelleme : 12-01-2023 23:44

Memleket Partisine Kadın Başkan

Özge Öztekin Memleket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığına Getirildi.

Memleket Partisine Kadın Başkan

    Memleket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığına Özge Öztekin getirildi. Mustafa Çelik’in il başkanlığından istifasının ardından merkez ilçe başkanı Hacı Gölbucaklı Memleket Partisi Bartın il başkanlığına getirilmişti. Bugün itibarı ile Memleket Partisi Bartın merkez ilçe başkanlığına Özge Öztekin getirildi.

    Memleket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığına getirilen Özge Öztekin parti binasında yaptığı açıklamada; “Merkez ilçe başkanlığı görevini bana layık gören tüm partililerimize ve dostlarımıza çok teşekkür ederim.

    İl başkanımız sayın Hacı Gölbucaklı’nın, merkez ilçe başkanlığından ayrılmasından sonra boşalan merkez ilçe başkanlığı için, merkez ilçe yönetimi toplanarak yönetim içinde yaptığı seçim sonucunda bu göreve beni layık görmüş ve oy birliği ile seçerek merkez ilçe başkanı olarak seçmişlerdir.

    Bu sebeple yönetim kuruluna da çok teşekkür ederim. Bu bir nöbet değişikliğidir. Bu bayrak yarışında benim olmam veya bir başkasının olması da bizleri çalışma şevkinden alıkoyamayacaktır.

    Bu bayrağı şimdilik ben teslim aldım ve bu görevimi tüm gayretimle ve layıkıyla yerine getireceğimden de hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Partimizin her üyesi de bu bayrağı taşıyacak kapasitededir.

    İlerleyen günlerde yönetimlerimizi topladıktan sonra, ayrılan arkadaşlarımızın yerini de doldurmak için yeni bir yapılanmaya gidebiliriz. Bu konuda da değerli halkımızı ve sizleri bilgilendireceğimden emin olun.

    Bu vesile ile beni buraya layık gören tüm üyelerimize ve yönetim kurulana sizlerin de huzurunda bir kez daha teşekkür eder, saygılar sunarım.” dedi

AdminAdmin