ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 01-10-2023 12:13

Küçük kızı tacizcilerin elinden jandarma kurtardı!

Hayat kurtaran operasyon!

Küçük kızı tacizcilerin elinden jandarma kurtardı!

    Bu iğrenç olay Bartın’da yaşandı, 2 sapık tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Bartın merkeze bağlı bir köyden yapılan kayıp ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri 12 yaşındaki kız çocuğunun Çaydüzü mahallesindeki metruk bir eve götürüldüğünü belirledi.

    İl Jandarma Alay Komutanlığı JASAT ekipleri eve operasyon düzenledi. Operasyonda yarı çıplak yakalanan biri 61 diğeri 24 yaşındaki iki erkek şahıs küçük kıza cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alındı ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BARTIN JANDARMA EKİPLERİNCE GECE SAATLERİNDE HAYAT KURTARAN OPERASYON

    Jandarmanın olayla ilgili açıklaması şöyle;” Bartın/Merkeze bağlı  köyde, 29.09.2023 günü akşam sıralarında (12 yaşında-kız çocuğu)’nun kaybolduğunu beyan eden baba, Jandarma ekiplerine müracaat ederek  Mrk.J.Krk.K.lığı ve JASAT ekipleri ile yapılan 12 saatlik detaylı ve hummalı araştırma sonucunda sabaha karşı Bartın/Merkez/Çaydüzü Mahallesinde (Polis Bölgesi) bulunan metruk bina içerisinde oldukları tespit edilmiştir.

    Metruk bina Jandarma tarafından çepeçevre sarılarak içerisinde yapılan kontrolde kayıp olarak aranan çocuk; S.K (61 yaşında-Erkek) ve Ö.Ç. (24-yaşında-Erkek) ile birlikte yarı çıplak şekilde tespit edilmiştir.

    Çocuk beyanında S.K. ve Ö.Ç'nin kendisine cinsel istismar da bulunduklarını söylemesi üzerine S.K ve Ö.Ç gözaltına alınmıştır. Yapılan Adli tahkikat sonucu çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak Bartın Kapalı C.İ.K teslim edilmiştir.”

AdminAdmin