ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 04-02-2023 13:12   Güncelleme : 10-03-2023 23:24

Jandarmadan kumar operasyonu

Kumar tutkunlarına şok baskın!

Jandarmadan kumar operasyonu

    4 kişiye 12.165 TL idari para cezası uygulandı, 1310 TL’ye ve kumar oynamak için kullanılan materyallere el konuldu.

OLAY AMASRA İLÇESİ ŞÜKÜRLER KÖYÜNDE MEYDANA GELDİ

    Amasra Cumhuriyet Başsavcılığının koordine ve talimatı doğrultusunda, Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Amasra İlçesi Şükürler köyünde gerçekleştirilen kumar operasyonunda 4 kişi paralı kumar oynarken süsüştü yakandı. 4 kişiye 12.165 TL idari para cezası uygulanırken, 1310 TL’ye ve kumar oynamak için kullanılan materyallere de el konuldu.

    Jandarmadan yapılan açıklamada; “Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince suç ve suçlularla mücadele amacıyla yapılan çalışmalar neticesinde;  Amasra İlçesi Şükürler köyünde bulunan umuma açık işletmelerde kumar oynatıldığına dair bilgi elde edilmiştir.

    Amasra Cumhuriyet Başsavcılığının koordine ve talimatları doğrultusunda, Amasra İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 04 Şubat 2023 tarihinde belirlenen adreste yapılan operasyonda (4) şahıs kumar oynarken suçüstü yakalanmıştır.

    Kumar oynadığı tespit edilen (4) şahsa (12.165) TL idari para cezası uygulanmış, kumar oynamak için kullanılan materyallere el konulmuştur. Şüpheli şahısların adli işlemleri devam etmektedir.

    Bartın İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.” denildi

AdminAdmin