SİYASET
Giriş Tarihi : 30-11-2022 19:29   Güncelleme : 30-11-2022 20:27

İlçe başkanlığına Yusuf Yıldırım seçildi

İYİ PARTİ, ULUS İLÇE KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

İlçe başkanlığına Yusuf Yıldırım seçildi

    İYİ Parti’de Büyük Kurultay öncesi, il ve ilçe teşkilatlarının kongre süreçleri devam ediyor.

    Mahalle delege seçimlerini tamamlayan İYİ Parti, bu sürecin hemen ardından ilçe kongrelerine start verdi. Kurucaşile teşkilatının ardından, 27 Kasım 2022 günü saat 13:00-17:00 arasında yoğun bir katılımla Ulus ilçe kongresini gerçekleştiren İYİ Parti’nin Ulus İlçe Başkanlığına, genç işadamı Yusuf Yıldırım seçildi.

     İYİ Parti Bartın İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu kongrede yaptığı konuşmada ; “ İYİ Parti’yi farklı kılan en temel unsur, partinin geleceğini emanet edeceği genç siyasetçileri memlekete kazandırmaktadır. Bizler; koltuk sevdası yaşamadan, ülkeyi yönetecek olan genç siyasetlerin önünü daima açacağız ve parti politikalarımızı bu sayede her zaman dinamik tutacağız.

    Ulus ilçesinde de Yusuf Yıldırım kardeşimizin başarılı çalışmalar yürüteceğine yürekten inanıyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, geleceği şekillendirmek için siyaset arenasında yer almak isteyen tüm gençlerimizi bir kez daha İYİ Parti’ye davet ediyorum.”

    Önümüzdeki günlerde Merkez ilçe kongresini, Ocak ayı içerisinde de il kongresini gerçekleştirmesi beklenen İYİ Parti, 2023 seçim takvimine göre Şubat veya Mart ayında 3. Olağan Büyük Kurultay’ı gerçekleştirecek.

AdminAdmin