SİYASET
Giriş Tarihi : 08-01-2024 16:44   Güncelleme : 18-01-2024 23:22

Dönmez Güven Tazeledi

Harun Dönmez yeniden Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe başkanlığına seçildi.

Dönmez Güven Tazeledi

    Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe başkanı Harun Dönmez yapılan 8. Olağan Kongre ile yeniden Merkez İlçe başkanlığına seçildi.

    Saadet Partisi Zonguldak İl Müfettişi Şahin Kalça, Zonguldak İl başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Talat Gizli, Bartın İl başkanı Mücahit Mekeç, çok sayıda partili ve misafirlerin katılımı ile gerçekleştirilen kongrede tek aday olarak gösterilen Harun Dönmez yeniden Merkez İlçe başkanı olarak seçildi.

Konuşmasına kendisine inanan ve güvenen partililere teşekkür ederek başlayan Dönmez, yeni dönemde en hayırlı çalışmaları yapma gayreti içerisinde olacaklarının sözünü verdi. Dönmez şu sözlere yer verdi:

    “Özellikle genç arkadaşlardan oluşan yeni bir yönetim kurulu listesi ile huzurlarınızdayız. Bugüne kadar nasıl ki sözümüze sadakatle hayırlı çalışmalara motor, şerre fren olma çabasında olduysak yeni dönemde de en hayırlı çalışmaları yapma gayreti içerisinde olacağız. Kongremiz ve yeni oluşan yönetim kurulumuz Bartınımız ve Saadet Partimiz içim hayırlı olsun.”

    Kongrede katılımcılara hitap eden Saadet Partisi İl başkanı Mücahit Mekeç ise, değerler üzerinden siyaset yaptıklarının vurgusunu yaparak şu sözlere yer verdi:

    “Bizim olmazsa olmaz 3 önemli değerimiz var. Birincisi adalet! Her konuda adil olmak, hakkın ve adaletin hakim olması için çalışmak bizim en önemli değerimizdir. Örneklendirmek gerekirse Topkapı sarayında Adalet Kulesi vardır ve orada çok kıymetli bir söz yazar: ‘Devlet idaresinde 1 saatlik adalet, 70 yıllık nafile ibadetten daha hayırlıdır.’

    İkinci olmazsa olmaz değerimiz liyakattir! Biz torpili, iltiması, yandaşlığı elimizin tersi ile iter; idarenin her bir kademesinde işi ehline veririz. En hayırlı hizmetleri ehil ellerle yaparız.       

Siyasi geçmişimiz bunun örnekleri ile doludur.

    Üçüncü değerimiz ise ahlaktır! Bize emanet edilen mevki ve imkanları yetim malı korur gibi koruruz. Bize verilen görevi emanet bilir ve en güzel şekilde hakkını veririz.

    Bu sebepten dolayıdır ki, bizler tüm çalışmalarımızı ibadet aşkıyla yaparız.

Bizimle birlikte bu saydığımız değerlere sahip olan herkesle yol yürür, bu şehre, bu ülkeye ve aziz milletimize en hayırlı hizmetleri yaparız.

    31 Mart seçimlerine giderken burada saydığımız değerleri ilke edinen herkesle yol yürüyebileceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum.”

    Kongre sonunda Saadet Partisi’ne yeni katılan üyelere rozet takıldı. Tek liste, tek adayla gidilen kongre sonunda, delegenin tamamının oyunu alan Harun Dönmez yeniden Merkez İlçe başkanlığına getirildi.

AdminAdmin