YEREL YÖNETİMLER
Giriş Tarihi : 07-04-2023 22:38   Güncelleme : 30-04-2023 12:19

Çetin’den İstifa Açıklaması

Hüseyin Çetin: Gördüğüm lüzum üzerine partimden istifa ettim!

Çetin’den İstifa Açıklaması

    Hüseyin Taner Çetin istifası ile ilgili açıklama yaptı. Belediye Meclisi Toplantısı öncesi Hüseyin Taner Çetin MHP’den neden istifa ettiğini açıkladı. Çetin açıklamasında ; “Değerli basın mensupları ve saygı değer Bartın halkı. Allah tekrar sistem değişikliğinden yararlanarak Bartın Belediye Meclisine girmek nasip etti.

    Gördüğüm lüzum üzerine partimden istifa ettim. Şu anda bağımsız Belediye Meclis üyesiyim. Bartın halkının hakkını savunmak üzere mecliste görev alacağım. Şunun bilinmesini istiyorum. Cemal Başkan benim ağabeyimdir. Milletvekilliğinde tam desteğim onundur. Teşkilata da kırgınlığım yok. Ama siyasi bir lüzum gördüm ve o lüzum gereğince istifamı verdim.” dedi

    Çetin açıklamasına şöyle devam etti; “Ben artık vatandaşa mal olmuş bir insanım. Ama ben dolgu malzemesi değilim. Ben insanların derdine çare olmayı seviyorum. Allah’a şükür maddi bir sıkıntım yok.

    Ben bu belediyeye ceketimle geldim. Su patlaklarında böbreğim gitti. En son bir by-pas oldum ve şu an ayağım kesildi. Ayağımın biri protez. Ama siyaseti, hizmeti çok seviyorum. Belki hatalarım olmuştur. Özür dilemesini de biliyorum. Hedefim yine siyasete devam etmek.

    Cemal Akın’ın Milletvekili Adaylığı için Belediye Başkanlığından istifa etmesi üzerine meclis üyeleri arasında yapılan gizli oylamada Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun Başkanlığa seçilmesiyle bu defa MHP’nin 9’uncu sıradaki Hüseyin Taner Çetin, Belediye Meclis asil üyesi oldu.

    MHP’den istifa eden Hüseyin Taner Çetin Belediye Meclis toplantısı sırasında bağımsız bölümde oturdu.

    Daha önceden AK Partiden istifa eden Belediye Meclis üyeleri Enes Gizli ve Onur Özkaya’da bağımsız bölümde oturdular.

AdminAdmin