SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2024 23:45   Güncelleme : 08-03-2024 23:55

Bu ne laubalilik!!!

Hiç hoş bir davranış değil.

Bu ne laubalilik!!!

    Konuyla ilgili CHP Bartın İl başkanı İsmail Cem Akyol açıklama yaptı…

Değerli Bartın Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

    15 Şubat 2024 günü Sayın Valimiz Dr. Nurtaç Arslan’ın ev sahipliğinde yapılan Seçim Güvenliği toplantısında AKP ve MHP il başkanlarından ricada bulunarak bu seçim döneminde siyasi nezaket çevresinde Bartın'a yakışan bir seçim süreci geçirmek adına Şadırvan Caddesinde bulunan CHP İl ve Merkez İlçe binamızın önüne asacağımız pankartımızın önüne daha önceki seçimlerdeki gibi pankart asılmaması konusunda ricada bulunmuştum.

    Lakin iktidar ortaklarından bu siyasi etiği ve nezaketi beklemek hata olmuş. Belediye Başkanı adayımız Muhammet Rıza Yalçınkaya’nın İl binamızdan karşı binaya doğru asmış olduğumuz pankartın önüne ertesi gün AKP önceki dönem milletvekili Asım Kulak tarafından adayımızın pankartını kapatacak şekilde Cumhur İttifakı adayının pankartı asılmıştır.

    Önce nezaketen telefon ederek bu pankartın kaldırılmasını talep etmiştim. Yerine getirilmeyince dilekçemizi verdik ve usulüne uygun olmadığı için asılan pankart güvenlik güçlerimiz tarafından kaldırıldı.

    Pankart indirildikten sonra tekrar asılacağını bildiğimden yine nezaketen MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı tanıdığım arkadaşımı aradım. Ne yazık ki Cumhur ittifakı il başkanları Asım beyi aşamamış olacaklar ki, şimdi de aynı binayı seçim bürosu gibi gösterip daha büyük pankart yeniden asıldı.

    Bir partilimiz de asılan pankartın hemen önüne bizimde pankartımızın asılabilmesi için girişimde bulunabileceğini beyan etmesine rağmen aynı nezaketsizliği bizim yapmamızın doğru olmayacağını söyledim.

    Belediye imkanları kullanılarak Bartın’ın her yeri kendi afişleri ile donatılmışken yapılan bu hareketi doğru bulmuyor ve nezaketsizlik olarak değerlendiriyorum.

    Partimize ve Belediye Başkanı Adayımız Muhammet Rıza Yalçınkaya’ya yapılan bu nezaketsizliği siz Bartınlı hemşehrilerimin takdirine bırakıyorum.

Saygılarımla.

İsmail Cem Akyol

CHP Bartın İl Başkanı

AdminAdmin