GENEL
Giriş Tarihi : 18-08-2023 11:05   Güncelleme : 21-09-2023 20:56

Brifing verenleriniz çok olsun!

Parti binasında brifing aldığını duyurdu…

Brifing verenleriniz çok olsun!

    Ülkemizde 'Valiler AKP il başkanı gibi, il başkanları da vali gibi davranıyorlar' eleştirileri yapılırken bakın Bartın’da ne oldu; AKP Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan parti binasında daire müdürlerinden brifing aldığını duyurdu.

    Cumhurbaşkanını bakanlardan, bakanları valilerden, valileri daire müdürlerinden alırken daha çok görmeye alıştığımız brifingleri bu kez iktidar partisi il başkanı aldı.

    Bartın AKP İl Başkanı türkbet Yaşar Arslan, parti binasında bir araya geldiği Tarım İl Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri (DSİ) müdürlerinden brifing aldığını söyledi.

    İl Başkanı Arslan sosyal medya hesabından bu konuda bir paylaşım yaptı. Arslan paylaşımında “DSİ Şube Müdürlüğü ile ırmak ıslah projesi kapsamında taşkın alanlarında yapılaşma koşullarının yeniden değerlendirilmesi, Tarım İl Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürümüzden Bartın mücavir alanlarla ilgili tarımsal alanlar ve imar sorunları, Bartın Telveg kotuna göre uygulama yapılması ile ilgili Belediye Meclis Üyemiz Mimar Turgay Kabakçı ile birlikte brifing aldık” dedi.

    “Ülkemizde, bazı vali ve kaymakamlar, AKP il ve ilçe başkanı gibi davranıyor. Bazı AKP il ve ilçe başkanları da vali ve kaymakam gibi davranıyor” eleştirilerini anımsatan bu paylaşım Bartın İl Başkanı Arslan’ın takipçilerinden beğeni topladı.

AdminAdmin