Bartın Haber Sitesi - BartınPostası
Bartın Haber Sitesi - BartınPostası
SON -DAKİKA

Beraber Islandık Biz Bu Yollarda” Diyerek Meclis’e Yürüdüler

İsmail Cem Akyol Gaz ve Plastik Mermiyle Karşı Karşıya Kaldı!

Beraber Islandık Biz Bu Yollarda” Diyerek Meclis’e Yürüdüler
Paylaş:

    CHP Genel Merkezi’nden Meclis’e Yağmur Altında Yürüyüş: Özgür Özel TOMA’ya Çıktı, İsmail Cem Akyol Müdahaleden Etkilendi!

ÖZGÜR ÖZEL VE AKYOL BARİKATLARI AŞTI!

   Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanan gelişmelerin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 81 ilin il başkanları, milletvekilleri ve partililerle birlikte CHP Genel Merkezi’nden Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamına yürüyüş gerçekleştirdi.

    Ankara’da etkili olan yağmur altında gerçekleşen yürüyüşte partililer, “Beraber Islandık Biz Bu Yollarda” şarkısına eşlik ederek sloganlar attı. Yürüyüşe CHP Bartın İl Başkanı İsmail Cem Akyol da katıldı.

Polis Müdahalesi Yaşandı

    CHP Genel Merkezi önünde yaşanan polis müdahalesinde İsmail Cem Akyol’un biber gazı ve plastik mermilerden etkilendiği öğrenildi. Yürüyüş sırasında Akyol’un ceket yakasında plastik mermi izlerinin görüldüğü belirtildi.

    Yürüyüş güzergâhında polis ekipleri tarafından zaman zaman barikat kurulduğu ifade edilirken, Özgür Özel ve beraberindeki partililer yürüyüşlerine devam etti.

Özgür Özel TOMA’nın Üzerine Çıktı

    Barikat noktalarında yaşanan gergin anlarda Özgür Özel’in TOMA’nın üzerine çıkarak kalabalığa seslenmesi dikkat çekti. Yağmura rağmen yürüyüşlerini sürdüren partililer, TBMM’ye kadar birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Haberin Videosu

Bu haber Bartın Haber Sitesi - BartınPostası tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SON -DAKİKA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.