YEREL YÖNETİMLER
Giriş Tarihi : 21-09-2023 21:27   Güncelleme : 14-11-2023 17:52

Belediye araç filosuna bir yenisini daha ekledi

Araç filosuna kazandırılan kamyon kurban kesiminin ardından yapılan dualarla hizmete sunuldu.

Belediye araç filosuna bir yenisini daha ekledi

    Bartın Belediyesi araç parkurunu genişletiyor. Belediye, araç parkuruna toplam değeri 4.615.606.56 TL’yi bulan kar bıçağı, 7 ton tuz ve 2 ton solüsyon ataşmanı barındıran 2023 model Ford kamyonu da ekledi. Araç filosuna kazandırılan kamyon kurban kesiminin ardından yapılan dualarla hizmete sunuldu.

    Tanıtım programı sonrası belediye personeli ile öğle yemeğinde bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde Bartın’a hizmet ettiklerini belirterek, genişleyen araç filosuyla kendini yenileyen ve hizmet kalitesini artıran bir belediyecilik anlayışı benimsediklerini söyledi.

“Yeni Aracımız Şehrimize Hayırlı Uğurlu Olsun”

Tanıtım programı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “Araç filomuza kazandırdığımız yeni aracımızı kurban kesiminin ardından yapılan dualarla hizmete sunduk.

    Kendini yenileyen ve hizmet kalitesini artıran bir belediyecilik anlayışı ile 4.615.606.56 TL değerinde kar bıçağı, 7 ton tuz ve 2 ton solüsyon ataşmanı barındıran 2023 model Ford kamyonu tanıttık. Tanıtım programı sonrası da personelimizle öğle yemeğinde bir araya geldik. Her şey güzel bir Bartın’ımız için… Yeni aracımız şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AdminAdmin