YEREL YÖNETİMLER
Giriş Tarihi : 09-11-2023 18:18

Başkan Fırıncıoğlu’nun 10 Kasım Mesajı

BAŞKAN FIRINCIOĞLU “ 57 YILLIK ÖMRÜNE BÜYÜK BİR MİLLETİ SIĞDIRDI”

Başkan Fırıncıoğlu’nun 10 Kasım Mesajı

    Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Cumhuriyetimizin kurucusu, tarihin yetiştirdiği en büyük liderlerden birisi olan eşsiz devlet adamı Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yılında anma mesajı yayımladı.

    Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük lider, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi

Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 85. yılında, sonsuz bir özlem, sevgi, saygı ve şükranla anıyoruz. 57 yıllık ömrüne büyük bir milleti sığdıran, hayatını milletine adayan, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü, barışçılığı ve demokratik kişiliği ile tüm insanlığın saygı duyduğu Atatürk, ileri görüşlülüğü ve düşüncelerindeki evrensel boyutuyla dünya liderden birisi olmuş, milletimizin gönlünde ölümsüzleşmiştir.

    Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının yıl dönümünde dualarla, hayranlıkla, özlemle, gururla ve şükranla yâd ediyoruz.

    Bizlere emanet ettiği muhteşem eserlerini sonsuza dek koruyacağımıza olan inancımla, bütün varlığını yüce milletine adamış olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85. yılında rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum. Ruhu şâd, mekânı cennet olsun” dedi.

AdminAdmin