GENEL
Giriş Tarihi : 30-08-2022 22:15   Güncelleme : 06-11-2022 18:07

Bartın’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl Dönümü İlimizde Coşkuyla Kutlandı.

Bartın’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

    30 Ağustos Zafer Bayramı törenine Vali Dr. Nurtaç Arslan, Bartın Milletvekilleri, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Bartın Üniversitesi Rektörü, Baro Başkanı, Vali Yardımcısı, İl Jandarma Komutan V., İl Emniyet Müdürü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Genel Meclisi Başkanı, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı, Siyasi Parti İl Başkanları, İl Müdürleri, Mesleki Kuruluş Temsilcileri, gazilerimiz, şehit aileleri, basın mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunma töreni;

    Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Vali Dr. Nurtaç Arslan, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin ve Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile Bayrağımızın göndere çekilmesiyle devam etti.

Tebrikat;

    Vali Dr. Nurtaç Arslan beraberinde Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte Valilik Makamında tebrikleri kabul etti.

Kutlama Programı;

    Tebrikatın ardından, Vali Dr. Nurtaç Arslan, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile tören birlikleri ve halkın bayramını kutladı.

    Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Bayrağımızın göndere çekilmesinin ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajları okundu.

    Daha sonra görevli subay tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Program öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, folklor ve özel eğitim ritim grubu gösterisiyle devam etti.

    30 Ağustos Zafer Bayramı programı; Türk Bayrağı, okul bayrak ve flamaları, askeri birlik ve gazilerimiz tarafından gerçekleştirilen tören geçişinin ardından sona erdi.

AdminAdmin