SİYASET
Giriş Tarihi : 20-01-2024 22:38   Güncelleme : 04-02-2024 13:03

Bartın için kazanacağız!

CHP'li kadınlar belediye başkan adayı Rıza Yalçınkaya için seferber oldu.

Bartın için kazanacağız!

    Yalçınkaya "Desteğinizle bu seçimi kazanacağız. Hep birlikte çok çalışacağız" dedi.

    Cumhuriyet Halk Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya CHP Bartın Kadın Kolları yönetim kurulu ve üyeleriyle bir araya geldi.

    Yalçınkaya yaptığı açıklamada; "İl Başkanımız İsmail Cem Akyol'a, Merkez İlçe Başkanımız Fatma Mazhar'a, Kadın Kolları Başkanımız Berrin Küçüktabak'a yönetim kuruluna ve üyelerine destekleri ve samimi karşılamaları için yürekten teşekkür ediyorum.

YOLUMUZ AÇIK VE AYDINLIK OLSUN

    Sahada her zaman büyük özveriyle çalışmış, önemli işler başarmış kadın kollarımızı aynı heyecan ve kararlılıkta görmek beni mutlu etti. Birlikte çok çalışacağız.

    Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Sizlere çok güveniyorum. Destek ve katkılarınızla biz bu seçimi kazanırız.

    Biliyorum ki kadının isteyip de başaramayacağı hiç bir şey yoktur. Hep birlikte çok çalışacağız. Bartın için kazanacağız.

ŞEHRİMİZİ ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ

    Halkın çıkarlarını ön planda tutan, toplumun tüm kesimlerinin belediye hizmetlerinden eşit ve adil yararlanacağı bir anlayışıyla, ortak akılla şehrimizi yöneteceğiz. Mutlu, huzurlu,  modern ve aydınlık bir Bartın'ı birlikte inşa edeceğiz.

VİZYON PROJELER UYGULAYACAĞIZ

    Sadece klasik yapılması gereken belediye hizmetleri ile sınırlı kalmayacağız.

Vizyon projeleri şehrimize kazandıracağız. Kentimizin planlı bir şekilde gelişmesi ve şehirleşmesi için çalışacağız. Kadınlarımızın destek ve katkılarıyla biz bu başarıyı yakalarız.

    Bugün burada olduğum için çok mutluyum. Yolumuz açık ve aydınlık olsun. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. ”dedi.

AdminAdmin