GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-05-2025 22:35   Güncelleme : 11-05-2025 22:47

Ayhan amcaya 40 Mevlidi!

Gazeteci Arif Üçler'in babası için Kur'an okundu, dua edildi.

Ayhan amcaya 40 Mevlidi!

    Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 30 Mart günü 89 yaşında hayata veda eden gazeteci Arif Üçler'in babası emekli bankacı Ayhan Üçler için 40 mevlidi yapılarak Kur'an okundu ve dua edildi.

    Arif Üçler'in konuyla ilgili paylaşımı ve teşekkür mesajı şöyle; "Kemerköprü mahallesi Çeşme yanı sokaktaki evimizde 43.,44.,45'inci dönem Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç, Bartın Belediye Meclis Üyesi Coşkun Mollasalihoğlu, Ziraat Mühendisi Barış Ata, Belediye Halk Otobüsleri kurucu başkanı Mustafa Güzoğlu, komşularımız, akrabalarımız, eş, dost ve tanıdıklarımızın katılımıyla gerçekleşen Mevlid-i Şerif'i Aşağı Camii Müezzini Hüseyin Soyal yaptı.

    Soyal'ın yanı sıra Ahmet Özer, Mustafa ve Şevket Güzoğlu da Kur'an okudu. Babamın mevlidine katılarak dua edip acımıza ortak olan başta Cemal başkanımız, Mücahit Mekeç, Coşkun Mollasalihoğlu ve Barış Ata dostlarımız ile dayım Mustafa Güzoğlu olmak üzere dua okuyan hocalarımıza ve amin diyen tüm konuklarımıza Allah razı olsun diyerek içtenlikle teşekkür ederiz"

AdminAdmin