GENEL
Giriş Tarihi : 17-04-2023 14:10   Güncelleme : 12-05-2023 22:26

Amasra’da doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı

doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı,amasra bayrama hazır,Ramazan Bayramı,

Amasra’da doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı

    Bayram tatilini Amasra'da geçirmek isteyenlerin rezervasyonlarıyla otel, motel ve pansiyonlardaki doluluk oranı yüzde 100’e yaklaştı. Bayram turizminin ve turların vazgeçilmez adreslerinden biri olan, yerli ve yabancı turistlerin gözdesi Bartın’ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra’nın bir bayramı daha dolu dolu geçirmesi bekleniyor. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi hazırlıkların sürdüğü, rezervasyonların büyük talep gördüğü ilçede turistik tesisler ve hediyelik eşya satışı yapan esnaflar heyecanlı bir bekleyiş içinde.

GÜNÜBİRLİK TATİLCİLERLE BİRLİKTE YÜZLERCE TURİSTİN GELMESİ BEKLENİYOR

    Roma, Bizans, Ceneviz ve Osmanlı dönemlerinin izlerini taşıyan ilçede bütün gözler bayrama çevrildi. 6 bin 600 nüfuslu ilçeye bu bayram tatilinde günübirlik tatilcilerle birlikte yüzlerce turistin gelmesi bekleniyor. Bayram tatilini tarihi ve doğal güzellikleri, salatası ve balık restoranlarıyla ünlü Karadeniz'in şirin ilçesi Amasra'da geçirmek isteyenler rezervasyonlarını günler öncesinden yaptırdı.

BATI KARADENİZ’İN SESSİZ VE HUZURLU TATİL BELDESİ

    Tatilcilerin 3000 yıllık tarihi olan ilçeye ilgisi her geçen gün artıyor. Amasra tarihi eserlerinin yanı sıra yeşilin her tonunun denizin mavisiyle bütünleştiren doğasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Batı Karadeniz’in sessiz ve huzurlu köşelerinden biri olan muhteşem manzaralı tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle ünlü Amasra ilçesinde otellerin yanı sıra ev pansiyonculuğu da büyük ilgi görüyor.”

 

AdminAdmin