ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 20-11-2023 20:34   Güncelleme : 20-11-2023 20:38

14 Adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinden gümrük kaçağı cep telefonu baskını.

14 Adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi

    N. K. isimli şahıs hakkında Kaçakçılık Kanuna Muhalefet ve 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanuna Muhalefet suçları kapsamında işlem başlatıldı.

    Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM)Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından N. K. isimli şahsın işyerinde, ikametinde ve araçlarında yapılan aramada 14 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 13 adet gümrük kaçağı şarj başlığı ve 16 adet gümrük kaçağı şarj kablosu ele geçirildi.

    Bartın İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “KOM Şube Müdürlüğümüzce Kaçakçılığın Men ve Takibine yönelik yapılan çalışmalarda N. K. isimli şahsın gümrük kaçağı telefon satışı yaptığı tespiti üzerine şahsın işyerinde, ikametinde ve araçlarında yapılan aramada; 14 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 13 adet gümrük kaçağı şarj başlığı, 16 adet gümrük kaçağı şarj kablosu ele geçirilmiştir.

    Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek alınan talimatlar doğrultusunda 5607 sayılı Kaçakçılık Kanuna Muhalefet ve 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanuna Muhalefet suçları kapsamında işlemlere başlanılmıştır.” Denildi

AdminAdmin