Vali Güner’in Ramazan Bayramı Mesajı

Tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bu mübarek günlerin ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.

YEREL YÖNETİMLER - 02-05-2022 15:04 500 kez okundu.

Vali Güner’in Ramazan Bayramı Mesajı

    Sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek Ramazan ayını uğurlarken, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

    Her yaştan insan için farklı anlamlar yüklü, coşku ve heyecanla beklenen bayramlar, nesiller arasında bir köprü gibi geçmişle geleceği buluşturan müstesna günlerdir.

Bu günlerin tüm ülkemizde aynı coşku ve mutlulukla yaşanabilmesi için her birimize düşen en anlamlı vazife; başta büyüklerimiz olmak üzere yakınlarımızı, kimsesizleri, yetimleri ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek gönüllerini almak olmalıdır.

   Bu duygu ve düşüncelerle; Bartınlı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bu mübarek günlerin ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.

Sinan GÜNER
Bartın Valisi

Admin

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir