Kubilay Çak, okurlarıyla buluştu

Uzun süredir yaşadığı Rusya’dan seçimler için geldiği Bartın’da memleket hasreti gideren “Şafak Oteli” ve “Kasabada bir salı” isimli romanların yazarı Kubilay Çak’ın bu sefer ki ziyareti okurların ilgisinden dolayı adeta imza gününe dönüştü.

GENEL - 28-05-2023 16:28 1605 kez okundu.

Kubilay Çak, okurlarıyla buluştu

    Azim Kitabevi’nde ve kafelerde aralarında Çetin Asma ve Nural Gökmen’in de bulunduğu çok sayıda okuruyla buluşan Kubilay Çak, bol-bol kitap imzalayıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

El bileği

    Bartın Lisesi’nde aldığı eğitimi Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ile taçlandıran ancak mezun olduktan sonra kamu yönetimini tercih etmeyip yurt dışında inşaat projelerinde orta ve üst düzey yöneticilik yapan, başarıları çalışmalarına iki de roman ekleyen Kubilay Çak okurlarıyla bir araya gelerek kitaplarını imzaladı.

İKİNCİ KİTABI DA BEĞENİLDİ

    Kaymakamlık, Vergi Mahkemeleri, İdare Mahkemeleri veya Bölge İdare Mahkemelerinde Hakimlik, Danıştay yada Sayıştay'da uzmanlık veya denetçilik, ayrıca bakanlıklarda yöneticilik yada uzmanlık, teftiş kurumlarında da müfettişlik yapabilme imkânı varken Rusya, Kazakistan, Türkmenistan, Ürdün ve Katar’da inşaat projeleri yöneten Çak’ın Şafak Oteli’nden sonra yazdığı Kasabada bir salı isimli romanı da okurların beğenisini kazandı. Uzun süredir Rusya’da bulunan ve halen orada yaşayan, evli ve iki yetişkin çocuk sahibi Kubilay Çak seçimler için geldiği Bartın’da okurlarının ilgisiyle karşılaştı.

KİTABEVİ’NDE HATIRA RESMİ

    Azim Kitabevi’nde ve kafelerde okurlarıyla bir araya gelen Çak, bol-bol kitap imzalayıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Çak, kitaplarının satışa sunulduğu Türkiye’nin en eski kitabevlerinden biri olan Azim Kitabevini ziyaretinde kitabevi ve Bartın gazetesinin sahibi Esen Aliş, işletme müdürü Cemal Aliş, araştırmacı yazar Çetin Asma, Avukat Kamil Altan ve gazeteci Arif Üçler ile sohbet ederek kitaplarını imzaladı. Kubilay Çak, 2015 seçimlerinde CHP Bartın Milletvekili aday adayı olmuş, ön seçimde yarıştığı isimler arasında il eski başkanı Avukat Kamil Altan da yer almıştı. Yazarlığı seven ve üçüncü kitabın hazırlıklarına da başlayan Çak, önümüzdeki hafta içinde Rusya’ya dönecek.

(Haber; Arif Üçler)

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gandi'nin 8 öğretisi!

Gandi'nin 8 öğretisi!

29-04-2024 - GENEL

'Bunlar benim gerçek dostlarım'

'Bunlar benim gerçek dostlarım'

10-04-2024 - GENEL

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir