İlimize hoş geldiniz

İlk mesajı: Kapım da gönlüm de herkese açık.

YEREL YÖNETİMLER - 18-05-2022 21:19 543 kez okundu.

İlimize hoş geldiniz

Bartın ilk kadın Valisi Nurtaç Arslan bugün ilimize gelerek görevine başladı.

    12 Mayıs 2022 tarihli ve 2022/209 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları ile Bartın Valiliğine atanan Vali Nurtaç Arslan, bugün düzenlenen karşılama töreninin ardından görevine başladı.

    Vali Arslan, Valilik hizmet binası önünde Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Siyasi Parti Temsilcileri, Valilik birim müdürleri ve basın mensupları tarafından karşılandı.

    Valiliğimiz Proje Uygulama Merkezinde eğitim gören minik öğrencilerimiz tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Arslan, tören mangasını selamladıktan sonra makama geçti.

Vali Nurtaç Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada; “Sevgili Bartınlılar, kıymetli çalışma arkadaşlarım, değerli basın mensupları, Yaklaşık on yıl önce tatil için geldiğim, mavi ile yeşilin buluştuğu eşsiz doğal güzelliklerine hayran kaldığım, Bartınlı dostlarım sayesinde ayrı bir muhabbet beslediğim, Fatih Sultan Mehmet’in Çeşm-i Cihan'ını da içinde barındıran, köklü bir tarihi geçmişe sahip, turizm ve üniversite şehri olan bu güzel ilimizde Valilik görevini üstlenmiş olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum. Beni bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.

    Öncelikle benden önce görev yapan Valimiz Sayın Sinan Güner başta olmak üzere tüm Valilerimize ilimize yaptıkları değerli hizmetleri için teşekkür ediyor; kendilerine sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

    Bayrağı devraldığım bugünden itibaren bundan önce Bartın’ımıza yapılan hizmetleri sizlerle beraber daha ileriye taşımanın; eğitim, sağlık, kültür ve turizm başta olmak üzere her alanda hizmet kalitesini artırmanın gayreti içerisinde olacağım. Daha önce üstlenmiş olduğum görevlerimde olduğu gibi insani ve ahlaki değerler, hukuka bağlılık ve şeffaflık yönetim anlayışımın odağında yer alacak; kapımız ve gönlümüz herkese açık olacaktır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz, yaşlılarımız, yardıma muhtaç vatandaşlarımız, korunmaya muhtaç çocuklarımız ve engelli hemşehrilerimiz hiçbir zaman kendisini yalnız hissetmeyecek, devletimizin şefkatli eli daima üzerlerinde olacaktır.

    Bartın’ımıza değer katacak her türlü öneriyi değerlendirmeye layık gördüğümü bilmenizi isterim. Hizmet yarışında kamu kurum ve kuruluşlarımız, milletvekillerimiz, siyasetçilerimiz, özel sektörümüz, sivil toplum kuruluşlarımız, halkımız ve basınımız ile sürekli iş birliği ve iletişim içerisinde olacağım. Sorumluluğumun farkındayım. Sizlerin desteği, bizlerin de çabalarıyla güzel işlere imza atacağımıza inanıyor, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Allah mahcup etmesin.” dedi

Admin

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir