Muhtardan Yavru Kedilere Şefkat

Arıönü Köyü Muhtarı Coşkun Kazım Kara, Bahçeye Bırakılan Yavru Kedilere Sahip Çıktı.

GENEL - 26-05-2026 12:00 215 kez okundu.

Muhtardan Yavru Kedilere Şefkat

    Bartın’da Hayvansever Muhtarın Örnek Davranışı: Gözlerini Yeni Açan Yavruları Elleriyle Büyütüyor

    Bartın merkeze bağlı Arıönü köyünde yaşayan hayvansever muhtar Coşkun Kazım Kara, evlerinin bahçesine bırakılan yavru kedilere sahip çıktı. Daha önce de Arıönü Köyü Mugada sahilinde yaralı halde bulduğu bir kuğuyu evinde tedavi ederek yeniden sağlığına kavuşturan Kara, kuğuyu daha sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim etmişti.

Minik Yavrulara Şefkat Eli

    Mahalle çocuklarıyla birlikte yavru kedilere “Kömür”, “Kuzey” ve “Yıldız” isimlerini veren Muhtar Coşkun Kazım Kara, kedilerin bakımını büyük bir özenle sürdürüyor.

“Ağlamalarını duyunca dayanamadım”

    Muhtar Kara yaptığı açıklamada, yavru kedilerin annesi tarafından bahçeye bırakıldığını belirterek şunları söyledi:
“Bizim bahçeye getirmiş annesi, sonra bir daha gelmedi. Ağlamalarını duydum dayanamadım. Kazan dairesinde sıcacık yerde bakıyorum.

    Günlük taze doğal sütle besliyorum. Gözlerini yeni açmışlar. 4 gündür besliyorum, sağlık durumları gayet iyi. Büyüyünce sahiplenmek isteyen olursa alabilirler.”

Köyde Takdir Topladı

    Hayvanlara karşı duyarlılığıyla bilinen Muhtar Coşkun Kazım Kara’nın yavru kedilere sahip çıkması, mahalle sakinleri tarafından da takdirle karşılandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
“CHP Vesayet Altına Alınamaz”

“CHP Vesayet Altına Alınamaz”

21-05-2026 - GENEL

Köyler İçin Acil Önlem Çağrısı

Köyler İçin Acil Önlem Çağrısı

20-05-2026 - GENEL

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir