ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİK DÜZENLENDİ

Fırıncıoğlu: Gelecek seçim için değil, gelecek nesil için çalışıyoruz.

YEREL YÖNETİMLER - 04-09-2023 10:36 686 kez okundu.

ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİK DÜZENLENDİ

    Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2 Eylül Cumartesi 11.00-20.00 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanı’nda Bartın Belediyesi 1.Çocuk Şenliği düzenlendi. 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesi yapılan bu şenlikte hem çocuklar hem de aileleri keyif dolu anlar geçirdi.

Birçok Aktivite Yapıldı

limitsizbet giriş

    Şenlik programı kapsamında şişme oyun grupları, yüz boyama ve palyaço gösterileri, çocuk oyunları (yumurta, halat, çuval, sandalye kapmaca, evet hayır, dans yarışması, kukla oynatma, zıp zıp, durmaca donmaca vb.), Vantrolog ve Kukla Sanatçısı Aykan Sağ’ın Vantralog ve ipli kukla gösterisi, masal anlatımı, kader kısmet oyunu ve daha birçok aktivite yer aldı. Etkinliklerde aynı zamanda elma şekeri ve pamuk şeker ikramı da yapıldı.

limitsizbet

Kan Bağışı Etkinliği de Gerçekleştirildi

    Tüm bu etkinliklerin yanı sıra Türk Kızılay Bartın Şubesi ve Karabük Kan Merkezi tarafından kan bağışı etkinliği gerçekleştirildi. Türk Kızılay Bartın Şubesi’ne ait ikram aracı ile de etkinlik alanında çeşitli ikramlarda bulunuldu.

“Gelecek Seçim İçin Değil, Gelecek Nesil İçin Çalışıyoruz”

    Etkinliklerin önemine değinen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde çocuklarımız için bir şenlik programı düzenledik. Bartın Belediyesi 1.Çocuk Şenliği adı altında bu yıl birincisini gerçekleştirdiğimiz şenliğimizi geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bu şenlikte çocuklarımız keyifli bir gün geçirirken doyasıya eğlenme fırsatı buldular.

    Düzenlediğimiz bu tür etkinlikler, çocukların enerjilerini doyasıya kullanmalarını sağlarken, aynı zamanda ailelerin de keyifli vakit geçirmelerine imkan tanıyor. Miniklerin gülücüklerle dolu hatıralar biriktirdiği 1. Çocuk Şenliğimiz unutulmaz bir gün olarak hafızalara kazındı. Gelecek seçim için değil, gelecek nesil için çalışıyoruz. Her şey Bartın’ımızın geleneği çocuklarımız için, onlar için çalışmaya, onlara güzel bir şehir ve güzel bir gelecek bırakmak için… O nedenle çocuklarımız için eğitici ve öğretici etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir