Bartınlılar Halk Ekmekle Buluşuyor!

Bartın Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'nda ilk ekmekler üretildi…

YEREL YÖNETİMLER - 08-08-2025 18:08 1932 kez okundu.

Bartınlılar Halk Ekmekle Buluşuyor!

    Bartın Belediyesi tarafından vatandaşların uygun fiyatlı, sağlıklı ve kaliteli ekmeğe erişimini sağlamak amacıyla kurulan Halk Ekmek Fırını, bugün ilk ekmeğini üretti.

    Yapımı tamamlanan Halk Ekmek Fırını’nda, üretim süreci teknik kontroller ve deneme çalışmalarıyla başladı. İlk ekmeklerin çıkmasıyla birlikte fırında kısa süreli bir deneme süreci uygulanacak. Deneme süreci tamamlandıktan sonra Halk Ekmek Fırını tam kapasiteyle faaliyete geçerek Bartın halkına hizmet vermeye başlayacak.

    Bartın Belediyesi, vatandaşların temel gıda ihtiyacına katkı sunmak ve gıda fiyatlarındaki artışa karşı alternatif bir çözüm sunmak amacıyla bu önemli projeyi hayata geçirdi. Halk Ekmek Fırını sayesinde hem uygun fiyatlı hem de hijyenik koşullarda üretilmiş ekmekler, kısa süre içerisinde kent genelindeki Halk Ekmek büfelerinde vatandaşlarla buluşacak.

Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bartın halkının sofrasına kaliteli ve uygun fiyatlı ekmek ulaştırmak en temel önceliklerimizden biri.

  

    Halk Ekmek Fırını’mızın ilk üretimini gerçekleştirmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Kısa süre içinde tam kapasiteyle hizmete başlayacak fırınımızın kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mugada Sahili Bayram Öncesi Temizlendi

Mugada Sahili Bayram Öncesi Temizlendi

12-03-2026 - YEREL YÖNETİMLER

Bayram Öncesi İnkumu’nda Plaj Temizliği

Bayram Öncesi İnkumu’nda Plaj Temizliği

12-03-2026 - YEREL YÖNETİMLER

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir