Bartın'da değişim rüzgârı esiyor!

Yalçınkaya'nın Bartın'da yarattığı heyecan değişimin habercisi olarak görülüyor.

SİYASET - 27-03-2024 12:54 915 kez okundu.

Bartın'da değişim rüzgârı esiyor!

    Bartın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine az bir süre kala değişim rüzgârlarının etkisi altında. Değişim rüzgârının etkisini artırdığı bugünlerde CHP'nin Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya, seçim kampanyası kapsamında Bartın ilini adım adım dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

    Yalçınkaya'nın ziyaretleri sırasında halkın yoğun ilgisi gözlerden kaçmazken vatandaşlar, bilgisi, tecrübesi, dürüstlüğü ve çalışkan kişiliğiyle onu Bartın Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini dile getiriyor.

HER ZAMAN HALKLA İÇ İÇE

    Siyasi hayatı boyunca her zaman halkla iç içe olan bir profil çizen M. Rıza Yalçınkaya, her bir vatandaşın sorunuyla yakından ilgileniyor ve onların taleplerini dinlemekten geri durmuyor. Yalçınkaya, yaptığı ziyaretlerde halka yönelik hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğini vurgularken, kimseyi ötekileştirmeden, eşitlik ve adalet temelinde hizmet sunacaklarını ifade ediyor.

ŞEFFAF VE ADİL BELEDİYECİLİK

    Yalçınkaya, 31 Mart'ta Bartın halkının desteğiyle büyük bir değişim başlatmayı hedeflediğini dile getirirken şeffaf ve adil bir belediyecilik anlayışıyla, kenti ortak akıl ve katılımcılık ilkesiyle yönetmeyi planladığını belirtiyor. Bartın'ı hak ettiği yere taşıyacaklarını ve geleceği birlikte inşa edeceklerini vurguluyor.

    Yalçınkaya'nın Bartın'da yarattığı heyecan değişimin habercisi, ayak sesleri olarak değerlendiriliyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
99 ruhu geri döndü!

99 ruhu geri döndü!

05-04-2024 - SİYASET

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

01-04-2024 - SİYASET

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir