4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

4 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı.

ASAYİŞ - 21-04-2022 22:44 578 kez okundu.

4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Patlayıcı madde operasyonun ardından bugün Amasra adliyesine çıkartılan 4 zanlı D.Y, B.K, A.Y. ve O.C. tutuklandı.

    Bartın İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce Silah ve Mühimmat Kaçakçılığının önlenmesine yönelik operasyonda KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 4 kişi bugün Amasra adliyesine çıkartılmıştı.

    4 şüpheli zanlı Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alındıktan sora tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

    Amasra adliyesindeki mahkeme saat 21:00’e kadar devam etti. Mahkeme tarafından zanlılar D.Y, B.K, A.Y. ve O.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4 kişi ise emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı.

    Bartın İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 435 adet TTK ibareli dinamit olarak adlandırılan patlayıcı madde, 31 adet el yapımı patlayıcı (EYP), 455 adet elektrikli kapsül(patlayıcı madde), 16 adet uçlarına zamanlayıcı fitil irtibatlandırılmış ateşlemeye hazır kapsül, 8 adet elektrik kablosu, Bir miktar barut, Çeşitli renklerde yaklaşık 30 metre civarında zamanlayıcı fitil, 4 adet zamanlayıcı fitil ile irtibatlandırılmış kibrit ile bağlantılanmak suretiyle patlamaya hazır hale getirilmiş patlayıcı madde, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet kurusıkı tabanca ve bunlara ait 50 adet fişek, 74 adet 9x19 mm çapında fişek, Dinamit yapımında kullanılan alet edavatlar, Dijital materyaller ele geçirilmişti.

Admin

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bonzai Operasyonu!

Bonzai Operasyonu!

29-03-2024 - ASAYİŞ

Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon!

Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon!

28-03-2024 - ASAYİŞ

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir