Yalçınkaya’ya destek vermek için Bartın’a geldiler

Yalçınkaya'ya, 24. dönem Kocaeli Milletvekili Ekonomist Prof. Dr. Hurşit Güneş ve 21. dönem Kocaeli Milletvekili Turhan İmamoğlu destek verdi.

SİYASET - 21-03-2024 18:22 876 kez okundu.

Yalçınkaya’ya destek vermek için Bartın’a geldiler

    31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine doğru ilerlerken, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya'ya destekler devam ediyor. Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Yalçınkaya'ya, 24. dönem Kocaeli Milletvekili Ekonomist Prof. Dr. Hurşit Güneş ve 21. dönem Kocaeli Milletvekili Turhan İmamoğlu destek verdi.

    Yalçınkaya ve CHP heyeti, bazı ziyaretler gerçekleştirdi ve ilk olarak Karakaş Caddesi esnafını ziyaret ettikten sonra Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Bartın Otomotiv'i ziyaret etti.

    Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan CHP Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya şunları kaydetti: "31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarımıza katkı vermek için şehrimize gelen değerli Kocaeli Milletvekillerim Sayın Turhan İmamoğlu'na ve Sayın Prof. Dr. Hurşit Güneş'e şükranlarımı sunuyorum.

    Bugün değerli yol arkadaşlarımla birlikte bazı ziyaretlerde bulunduk ve 31 Mart'tan sonra Bartın Belediyesi olarak sevdamız Bartın için yapacaklarımızı anlattık. Gece gündüz demeden beklenen hizmetleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız.

    Esnafın ve sanayicinin sorunlarının çözümü için ortak çalışmalar yapacağız, fikir alışverişinde bulunacağız. Hepimizin mutlu olacağı bir Bartın'ı birlikte yaratacağız. Kimseyi ötekileştirmeden, herkese eşit ve adil bir hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
99 ruhu geri döndü!

99 ruhu geri döndü!

05-04-2024 - SİYASET

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

01-04-2024 - SİYASET

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir