Yalçınkaya ile daha ileriye!

Büyük bir değişim başlayacak, Bartın daha yaşanabilir olacak ve hak ettiği yere gelecek…

SİYASET - 28-03-2024 21:29 833 kez okundu.

Yalçınkaya ile daha ileriye!

    Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya gece-gündüz demeden seçim çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Karakaş, Piryamcılar ve Hendekyanı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yalçınkaya, ziyaretlerinde yoğun ilgi gördü. Esnafın ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yalçınkaya, "Her zaman vatandaşımızın ve esnafımızın yanında olacağız" dedi.

EŞİT VE ADİL HİZMET

    Yalçınkaya "Kamu ve toplum yararını esas alan bir belediyecilik anlayışıyla şehrimizi ortak akılla yöneteceğiz. 31 Martta sizlerin desteğiyle yeniden Bartın Belediye Başkanı seçildiğimde nerede kalmıştık diyerek sevdamız Bartın'a hak ettiği hizmetleri kazandırmak için gece-gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız. Kimseyi ötekileştirmeden herkese eşit ve adil bir hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz" diye konuştu.

GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDELİM

    Yalçınkaya "Kamu ve toplum yararını esas alan bir belediyecilik anlayışıyla şehrimizi ortak akılla yöneteceğiz. 31 Martta sizlerin desteğiyle yeniden Bartın Belediye Başkanı seçildiğimde nerede kalmıştık diyerek sevdamız Bartın'a hak ettiği hizmetleri kazandırmak için gece-gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız.

    Kimseyi ötekileştirmeden herkese eşit ve adil bir hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz" diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
99 ruhu geri döndü!

99 ruhu geri döndü!

05-04-2024 - SİYASET

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

01-04-2024 - SİYASET

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir