Vali Arslan’ın Regaip Kandili Mesajı

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ın Regaip Kandili Mesajı…

YEREL YÖNETİMLER - 11-01-2024 15:54 376 kez okundu.

Vali Arslan’ın Regaip Kandili Mesajı

    Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak bilinen mübarek üç ayların manevi ikliminin ilk esintisi ve Ramazan ayının da müjdecisi olan Regaip Kandili’ne bir kez daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.

    Yüce Allah’ın insanlara rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği bu mübarek aylar ve Regaip Kandili bizim için eşsiz bir fırsattır.

    Bu gecede Yaradan’ımıza, ailemize, milletimize ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha hatırlamalı, kandillerimizin özüne yakışır şekilde vicdan muhasebesi yaparak kendimizi sorgulamalı, yanlış ve hatalarımızdan dönme konusunda çaba sarf edip, küslük ve dargınlıklara son vererek bu anlamlı günün, barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.     

    Yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bu zamanlarda ihtiyacı bulunanlara destek olmalı, toplum olarak birbirimize kenetlenmeli ve dünyada zulme uğrayan masum ve mazlumlar için dua etmeliyiz.

    Bu duygu ve düşüncelerle, başta Bartınlı hemşehrilerimiz olmak üzere aziz milletimizin ve İslam aleminin Regaip Kandilini ve Mübarek Üç Aylarını tebrik ediyor, bu kutlu gecenin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Dr. Nurtaç Arslan

Bartın Valisi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir