Vali Arslan’ın Mevlid Kandili Mesajı

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Mevlid Kandili Kutlama Mesajı Yayınladı.

YEREL YÖNETİMLER - 26-09-2023 17:43 469 kez okundu.

Vali Arslan’ın Mevlid Kandili Mesajı

    Yaşamı boyunca daima güzel ahlakın, adaletin ve faziletin timsali olan Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) yeryüzünü teşriflerini müjdeleyen Mevlid Kandiline ulaşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz.

    Her türlü şiddet ve zulmün had safhada yaşandığı bir dönemde dünyayı şereflendiren  Peygamber Efendimizin kendi yaşamından insanlığa aktardığı sevgi, şefkat, merhamet, barış ve hoşgörü her geçen gün yayılmış, iyilik ve güzelliğin müjdecisi olmuş, yeryüzünde güzel ahlakın, barışın, huzurun, hayır ve esenliğin tesis edilmesini sağlamıştır.

      Bizler de Peygamber Efendimizin müstesna hayatında öğrettiği iyiliği, güzelliği, doğruluğu, emaneti korumayı, insanı eşref-i mahlukat olarak görüp hakkını vermeyi, zayıf, yetim, kimsesiz ve muhtaçlara yardım etmeyi, hayırda yarışmayı, birbirini sevmeyi hasılı her yönüyle iyi bir insan olmayı en önemli vazife görüp bu şuurla hayatımızı tanzim etmeliyiz.

    Bu duygu ve düşüncelerle, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimize vesile olmasını temenni ediyor; Bartınlı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini kutluyorum.

Dr. Nurtaç Arslan

Bartın Valisi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir