Vali Arslan’ın Kurban Bayramı Mesajı

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

YEREL YÖNETİMLER - 27-06-2023 23:01 594 kez okundu.

Vali Arslan’ın Kurban Bayramı Mesajı

    Varlığımızın sahibine bir şükran vazifesi gören Kurban Bayramı’na bu yıl da kavuşabilmiş olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

    Bayramların gönül coğrafyamızda çok özel bir yeri vardır. Toplumdaki dayanışma ruhunun, sevginin, muhabbetin ve paylaşmayı bilme hissinin en yoğun yaşandığı; olumsuz bütün duyguların bir kenara bırakıldığı bu günlerde bizi birbirimize kenetleyerek millet olmamızı sağlayan bayramların önemini çok daha iyi anlıyoruz.

    Sevdiklerimizle beraber özlemlerin giderildiği, sıla hasretinin dindirildiği bayramları fırsat bilerek aile efradımız, şehit aileleri ve gazilerimiz, kimsesizler ve muhtaçlar başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerine hoşgörü ve kardeşliği bayramın ruhuna uygun olarak yaymalı ve toplumsal birlikteliğimizi güçlendirmeliyiz.

    Ayrıca, bayramda seyahat edecek tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını, bayram sevincine gölge düşmemesi adına emniyet kemersiz ve tedbirsiz bir şekilde seyahat etmemelerini istiyoruz.

    Bu vesileyle başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere Bartınlı hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı canı gönülden kutluyor; bayramın bütün İslam alemine huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

Dr. Nurtaç Arslan

Bartın Valisi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir