Susuz evleri suya kavuşturdu!

Mustafa Güzoğlu 'Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır' diyor.

YEREL YÖNETİMLER - 17-01-2024 19:33 1057 kez okundu.

Susuz evleri suya kavuşturdu!

    Bartın merkeze bağlı Ulugeçit Ambarcı köyünün önceki dönem muhtarı Mustafa Güzoğlu'nun görev yaptığı dönemde gerçekleştirdiği icraatlardan biri de köye bağlı Topallar mahallesinde su şebekesine bağlanmayan 14 hanenin sorununa çözüm bulmak olmuştu.

PAPİLA'NIN BAKIR TEL YÖNTEMİYLE..

    Çakır grubu suyundan faydalanan ve su sorunu bulunmayan köyde şebeke dışı kalan 14 evin ihtiyacını, sosyal tesise dönüştürdüğü eski ilkokul binasının bahçesinde kendi imkanlarıyla ve Makine Mühendisi Faruk Papila'nın bakır tel yönteminin yardımıyla bulduğu su kaynağı ile giderdi.

BİR DÖNEM ARA VERDİ, ŞİMDİ YENİDEN ADAY

    Taşımalı eğitime geçilince atıl durumda kalan okulu değerlendirip köyüne sosyal tesis kazandıran ve susuz 14 evin sorununu da çözüp önemli bir hizmetin altına daha imza atan 2014-2019 dönemi muhtarı Mustafa Güzoğlu geçen seçimde aday olmayıp ara verdiği bu göreve bu seçimde yeniden talip oldu.

    O tarihte su sorununun çözülmesini köylülerle birlikte yemekli bir davetle kutlayan Güzoĝlu seçim çalışmalarını "Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır" diyerek sürdürüyor ve köyde büyük ilgi görüyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir