'Paraları çar-çur ediyorlar!'

Yalçınkaya; Halk için harcanacak paraları seçimi kazanmak için har vurup harman savuruyorlar!

SİYASET - 25-03-2024 11:41 874 kez okundu.

'Paraları çar-çur ediyorlar!'

 COŞKUYLA KARŞILANDI

    CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya belediyenin kötü yönetildiğini, lüzumsuz gereksiz harcamalarla halkın parasının ziyan edildiğini, göreve geldiğinde buna son vereceğini ve belediyenin parasının tamamını halkın yararına kullanacağını söyledi.

    Gölbucağı mahallesindeki vatandaşlarla buluşmasında coşkulu bir topluluğa hitap eden Yalçınkaya MHP-AKP ittifakının Bartın'a vereceği bir şey olmadığını belirterek "Bir belediye lüzumsuz işlerle, hesapsız kitapsız harcamalarla nasıl kötü yönetilir Bartın'da bunun örneğini veriyorlar" dedi.

ZATEN VARDINIZ NEDEN YAPMADINIZ?

    Yalçınkaya "Halk için harcanacak paraları bir seçimi kazanmak için har vurup harman savuruyorlar, uzun süredir Bartın Belediyesinde cumhur ittifakı var. Halkın sorunlarını çözmek için çaba sarfetmediler. Halkın parası çar çur ediliyor" dedi.

BÜTÇEYİ SEÇİMDE HARCIYORLAR

    Yalçınkaya şöyle konuştu; "Değerli Gölbucağı sakinleri Bartın belediyesinin çok büyük bir bütçesi var.

    75 bin nüfuslu Bartın belediyesinin 2023 yılında harcadığı para miktarı 750 milyon TL.

Bartın belediyesinin kasasından 750 milyon TL eski parayla 750 Trilyon eksilmiş. Yüzde yüz hepsi harcanarak kasadan 750 Trilyon çıkmış. 2024 yılında yine 750 milyon TL Ocak, Şubat ve Mart aylarında yine seçim için çok fazla harcama yapılıyor.

    Sizler de farkındasınız, inşallah bize hizmet için para bırakırlar. İnşallah sizlerin beklediği hizmetleri yapabilmek için o paraları fazla harcamadan bize teslim ederler. Biz de halk için harcamaya devam ederiz.

BİZ PARALARI HİZMETE HARCAYACAĞIZ

    Bu paralar gerçekten büyük paralar. Yani 2 senelik Bartın belediyesi bütçesi 1 Milyar 500 Milyon TL. Bunun 500 Milyonu çalışanların maaşına gitsin. 1 Milyar TL eski parayla 1 Katrilyon lira. 75 bin nüfuslu Bartın’a hizmet anlamında çok şey yapılır.

    Dolayısıyla bu paralar fakir fukaranın yetimin parası olduğunu unutmadan, bu paraları halkın parası olduğunu unutmadan eğer tasarruflu bir şekilde kullanırsak, israftan kaçınırsak şatafat içerisinde bu parayı harcamazsak işte sizlerin beklediği her hizmeti yapabilmek çok daha kolay olacak.

İLANLAR KISA VERİLECEK

    Mahalle sakinlerinin talebi üzerine 1 Nisan’da göreve geldiklerinde belediye hoparlörlerinden cenaze ilanlarının kısa bir şekilde verileceğinin sözünü de veren Yalçınkaya'nın Gölbucağı programına CHP İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Merkez İlçe Başkanı Fatma Mazhar, İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Küçüktabak, İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Küçükyılmaz, belediye meclis üyesi adayları, CHP Bartın eski il başkanları Kamil Altan, Hakan Ceylan, Mehmet Arslan, DSP Bartın eski İl Başkanı Rahmi Uzun, eski il genel meclisi üyeleri Şükrü Kaval ve Metin Çakmak da katıldı.

Haber: Arif ÜÇLER

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
99 ruhu geri döndü!

99 ruhu geri döndü!

05-04-2024 - SİYASET

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

01-04-2024 - SİYASET

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir