Mazbata tamam, sıra devir teslimde...

Cuma günü eski belediye önünde tören yapılacak...

YEREL YÖNETİMLER - 03-04-2024 17:05 562 kez okundu.

Mazbata tamam, sıra devir teslimde...

    Bartın seçimlerini MHP-AKP ittifakı adayına 6 bin 405 oy fark atarak 22 bin 383 oyla kazanarak Belediye Başkanı olan CHP'li Rıza Yalçınkaya Seçim Kurulundan mazbatasını (yetki belgesi) aldı.

    Adliye Sarayı önünde kendisini bekleyen partililere ve vatandaşlara hitap eden Yalçınkaya üslendiği görevin hakkını verebilmek için gece gündüz demeden çalışacağını, meclis üyesi arkadaşlarıyla ve belediye personeli ile Bartın'a en iyi hizmeti vermek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

BARTIN HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

    Bana ve ekibime inanan güvenen kadirşinas Bartın halkına teşekkür ediyorum diyen Yalçınkaya Bartın'ı hak ettiği yere getireceklerini ifade etti.

    Yalçınkaya'nın konuşması büyük alkış aldı. Daha sonra tebrikleri kabul eden Yalçınkaya herkesle tek tek tokalaşıp selamlaştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Yalçınkaya'nın adliye programında CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, CHP İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç, CHP Merkez İlçe Başkanı Fatma Mazhar, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri de hazır bulundu.

SEVGİ GÖSTERİLERİ

    Yalçınkaya program sonrası belediye meclis üyeleri ve partililerle Bartın merkezde esnaflara teşekkür ziyareti yaptı. Vatandaşlar ve partililer Yalçınkaya'ya mazbata töreninde ve ziyaretlerinde büyük ilgi gösterdi, sevgi gösterisinde bulundu.

Haber: Arif ÜÇLER

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir