Mahalleye kadın eli değecek!

Muhtar adayı Özlem Özdemir, 31 Mart Demirciler mahallesi için değişim vakti diyor...

YEREL - 21-03-2024 21:11 820 kez okundu.

Mahalleye kadın eli değecek!

    Bartın gazetesinde akrabası Arif Üçler ile yeniden hayat bulan 'Esintiler' isimli köşenin yazarı şair, halk ozanı rahmetli Kamil Yüksel'in torunu Özlem Özdemir, Demirciler mahallesine muhtar adayı oldu.

    Kamil Yüksel'in oğlu emekli polis memuru Erhan Yüksel'in kızı olan Özlem Özdemir 1974 Bartın Kuleyanı doğumlu, üniversite mezunu, evli ve 2 çocuk annesi.

KOMŞULUK YENİDEN CANLANACAK

    27 yıldır Demirciler mahallesine bağlı Hendekyanı caddesinde yaşayan Özlem Özdemir göreve geldiğinde, kaybolmaya yüz tutan geleneklerimizden biri olan komşuluk ilişkilerini yeniden canlandırmayı hedefliyor.

ULAŞILABİLİR OLACAĞIM

   Özlem Özdemir "Her zaman ulaşılabilir olacağım. Eksik olan kaldırım taşının takibinden susuzluktan kuruyan ağacın yeşertilmesine, öğrenci kardeşlerimizin eğitim ihtiyaçlarının giderilmesinden mahallemizin huzurunun sağlanmasına kadar hayatın her alanında aktif çalışacağım. Mahallemizde yaşayan herkesle yakın irtibat içinde olacağım. Yetkililerle uyum içinde çalışarak sorunlara çözüm bulacağım. Daha iyiye, güzele, doğruya. Hep birlikte" diyor.

    Özlem Özdemir, Bartın Belediyesi eski Yazı işleri Müdürü merhum Ersin Özdemir'in oğlu Deniz Özdemir ile evli.

Haber/Fotoğraflar: Arif ÜÇLER

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir