Mahallelerde Yalçınkaya Rüzgârı

Yalçınkaya: Belediyenin bütçesi tasarruflu kullanılmıyor, Har vurup harman savuruyorlar!

SİYASET - 06-02-2024 23:15 729 kez okundu.

Mahallelerde Yalçınkaya Rüzgârı

    Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya seçim çalışmaları kapsamında Çaydüzü ve Gürgenpınarı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek mahalle halkının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

    Samimi bir ortamda yoğun bir katılımla gerçekleşen mahalle buluşmalarında konuşan M. Rıza Yalçınkaya; “Vatandaş hizmet beklerken, sorunlarına çözüm ararken belediyenin bütçesi tasarruflu kullanılmıyor. Har vurup harman savuruyorlar. İsraftan, gösterişten kaçınmıyorlar. Halkın parasını halka hizmet için kullanmıyorlar.

    Gündüzleri kahvaltı veriyorlar. Akşamları etli pilav dağıtıyorlar. Bununla da yetinmiyorlar. Sabahları da çorba dağıtmaya başladılar. Yediyorlar, içiriyorlar. Bir taraftan bütün bilboardlar resimleriyle donatılmış durumda.

HAR VURUP HARMAN SAVURDUKLARI PARALAR HALKIN PARASI

    Halkın bütçesini kişisel reklamları için seçim yatırımı olarak kullanıyorlar. Har vurup harman savurdukları bu paralar halkın parası. Bu halk hizmet bekliyor. Sorunlarının çözüme kavuşmasını istiyor.

    Bu paralar kişisel çıkarlarınız için değil halka hizmet için harcanmalı. Devlet bu parayı reklam yap diye değil, hizmet yap diye gönderiyor. Bartın Belediyesinin yeterli bütçesi var. Belediye bütçesini gösteriş ve israftan uzak bir şekilde doğru ve akıllıca kullanırsan, Bartın'da halkın beklediği hizmetleri yapma fırsatı bulursun.

    Belediyenin gelirinin, fakirin, fukaranın, yetimin hakkı olduğunu düşünürsen, halkın parası olduğunu düşünürsen, israftan kaçınırsan bu bilinçle harcarsan belediyenin bütçesi hizmet olarak halka geri döner. Ama gösteriş yapmayacaksın.

BÜTÇEYİ KİŞİSEL ÇIKAR VE MENFAATİN İÇİN HARCAMAYACAKSIN

    İsraftan, şatafat ve debdebeden uzak duracaksın. Bütçeyi kişisel çıkar ve menfaatin için harcamayacaksın. Halkın bütçesini kimseyi ötekileştirmeden eşit ve adil bir anlayışla yine halk için harcayacaksın. Beni en iyi sizler biliyorsunuz. Sizleri hiçbir zaman yanıltmadım. Her zaman yanınızda oldum. İyi gününüzde de kötü gününüzde de, hastalığınızda da hep yanınızdaydım.

    Her zaman her konuda sizlerin yanında olarak, sizlerin güvenini kazanmış birisi olarak bir kez daha sizlerin huzurunda açık yüreklilikle, tüm samimiyetimle söz veriyorum. Allah bana 31 Mart'ta sandıktan çıkıp Bartın'a hizmet etme nasip ederse, sizlerin destek ve katkılarıyla bu sandıktan çıkıp o koltuğa oturduğum andan itibaren namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum.

BARTIN'NIN RIZA'SINA SAHİP ÇIKIN

    Halkının beklediği bütün hizmetleri harfiyen yapacağım. Ben boş konuşmam, beni tanıyan tanır. Beni her zaman doğruları söylerim. Her zaman da yapabileceğimi vaat ederim. Bilgim, birikimim ve tecrübemle daha yaşanabilir bir Bartın için birlikte çalışacağız. Doğruya doğru, dosdoğru bir insan olarak buna söz veriyorum.

    Bana inanın ve güvenin.31 Mart 2024'de yapılacak olan yerel seçimlerde elinizi vicdanınıza koyarak Bartın için yaşanabilir yarınlar için oyunuzu kullanın. Desteğinizi ve katkınızı eksik etmeyin. Bana güvenin. Bartın'nın Rıza'sına sahip çıkın."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
99 ruhu geri döndü!

99 ruhu geri döndü!

05-04-2024 - SİYASET

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

01-04-2024 - SİYASET

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir