Karamollaoğlu’na rakip oldu

Prof. Mete Gündoğan adaylığını açıkladı.

SİYASET - 16-10-2022 18:56 1023 kez okundu.

Karamollaoğlu’na rakip oldu

Bartın Üniversitesi eski Rektör Yardımcısı, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mete Gündoğan, Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi'nde genel başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

 Ekonomist Prof. Dr. Mete Gündoğan adaylığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Saadet Partisi Kurucular Kurulu üyesi olduğu için partililerle bağları devam eden ve Milli Görüşçüler tarafından yakından tanınan Prof. Gündoğan, 30 Ekim'de olağan büyük kongresini yapacak olan Saadet Partisi'nde genel başkan Temel Karamollaoğlu'na rakip oldu.

Bartın’da da çalıştı

 Ekonomist Prof. Dr. Mete Gündoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli dostlarım, kıymetli takipçilerim Saadet Partimizin 30 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleştireceği 8. Olağan Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlığa adayım. Hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi. Halen Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi olarak görev yapan Prof. Gündoğan 1963 Balıkesir Dursunbey doğumlu. Balıkesir Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi (yarı zamanlı), Polis Akademisi (yarı zamanlı) ve Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Bartın Üniversitesi’nde çalıştı.

Birçok alanda tecrübe sahibi

Gündoğan, akademik çalışmalarının yanı sıra Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Araştırma ve Geliştirme Planlaması Müdürlüğü’nde araştırma mühendisi ve müdür olarak görev aldı. Devlet Planlama Teşkilatı’nda (DPT) Bilim ve Teknoloji Sektörü uzmanı, Başbakanlık Başmüşavirliği ve TBMM’de müşavir görevlerinde bulundu. Özel sektörde üst düzey yöneticilik ve danışmanlık da yapan Gündoğan, Balkanlarda ve ülkemizde özelleştirmeden alınan birçok fabrikanın devreye alınması projelerini gerçekleştirdi. Evli ve dört çocuk babası olan Prof. Gündoğan İngilizce ve Fransızcanın yanı sıra Felemenkçe, Boşnakça ve Arapça da biliyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
99 ruhu geri döndü!

99 ruhu geri döndü!

05-04-2024 - SİYASET

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

01-04-2024 - SİYASET

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir